Μία τρυφερή ανάρτηση με τη βαφτιστίρα της έκανε στα social media, η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, είχε τα γενέθλιά της και τα πέρασε μαζί με τη μητέρα και τη νονά της.
Μέσω Instagram story, η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά φιλάνε την Ada λίγα αφού έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της με τα πέντε κεράκια.
Η μικρή Ada βρίσκεται στη μέση χαμογελαστή, τη στιγμή που παίρνει δύο φιλιά από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη σχεδιάστρια μόδας. Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ, η Χριστίνα Κοντοβά.
Δείτε τη φωτογραφία
Η βάφτιση της Ada πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος όπως ήταν προγραμματισμένο στο Νυμφαίο της Φλώρινας.
Το μυστήριο είχε προγραμματιστεί για λίγες μέρες πιο πριν, αλλά αναβλήθηκε επειδή η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν θετική στον κορωνοϊό.
Αντί για τη βάφτιση την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα μικρό πάρτι για την μικρή Ada.
Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε μια φωτογραφία της κολυμπήθρας και ευχήθηκε στην νονά Σίσσυ Χρηστίδου «Πάντα άξια».
«Πάντα δίπλα σου στο δρόμο για το φως…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Ada.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.