Σασμός: Οι στιγμές που συγκλόνισαν το κοινό λίγο πριν το μεγάλο φινάλε - Βίντεο
Η καθημερινή σειρά του Alpha ρίχνει απόψε αυλαία με τον δεύτερο κύκλο
Ο Σασμός, η καθημερινή σειρά του Alpha κλείνει τον δεύτερο κύκλο της το βράδυ της Πέμπτης με ένα επεισόδιο που αναμένεται να καθηλώσει to τηλεοπτικό κοινό μέχρι και το τελευταίο του δευτερόλεπτο.
O Alpha μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα video με τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής σεζόν. Η ερωτική σκηνή του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) ξεχωρίζει, ενώ ακολουθούν ο γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική αλλά και εκείνος της Μαρίνας με τον Αντώνη.
Στο προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν η Αργυρώ ετοιμάζεται για τη μετακόμιση στο σπίτι της Καλλιόπης, η οποία βασανίζεται από έναν εφιάλτη από το παρελθόν της. Η Ντίνα πλησιάζει όλο και περισσότερο τον Βαγγέλη, ο οποίος αποφασίζει να αποδείξει την πίστη του στον Ευθύμη, εξοντώνοντας τον Γαλετάκη.
Ο Σταύρος ανησυχεί για τον αδερφό του αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον βοηθήσει. Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητά από τον Παύλο να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιτευχθεί ο Σασμός. Στο μεταξύ, η Θοδώρα ζητά από τον Παπά να τους παντρέψει τον άλλο μήνα, ενώ η Αιμιλία ανακοινώνει στον Παύλο ότι ο Ευθύμης πυροβόλησε τελικά τον Αντώνη…
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.