Η Φαίη, το Survivor και η Ηλιάνα

Η ελληνική τηλεόραση δεν πάει διακοπές. Κάνει φασαρία και το
χαίρεται

skorda4366
Απόλαυση το «Ρετιρέ», αναγνώστες υπέροχοι. Απόλαυση. Εποχές όπου είτε κρύο είχε, είτε ζέστη, δεν φοβόμασταν. Και δεν κλειδαμπαρωνόμασταν. Με άδειες τσέπες και φράντζες την χαιρόμασταν την ζωή. Γι αυτό και απενοχοποιημένα το πρωί το βλέπουμε και το ευχαριστιόμαστε. Γιατί το «Ρετιρέ» ήταν και είναι ταυτισμένο με μια ζωή διαφορετική. Με μία απλή τηλεόραση που με σκηνικά κόντρα πλακέ, με την Χαρούλα από το γραφείο, την Κατερίνα από το ρετιρέ, την ξινή Αμαλία από το φαρμακείο απλά περνούσε ευχάριστα η ώρα.
παρα_πεντε

Και όχι μόνο. Το «Ευτυχισμένοι μαζί», το «Παρά πέντε», το «Είσαι το ταίρι μου», οι «Λατρεμένοι Γείτονες» και η «Ωρα η καλή» ήταν οικογενειακές κωμωδίες οι οποίες πραγματικά έφτιαχναν την διάθεση. Μπράβο, Mega. Μήπως η μυθοπλασία παραβάρυνε από φόνους, θανάτους, δυστυχήματα και ανεκπλήρωτους έρωτες; Μήπως λείπει η χαρά από τις σειρές; Μήπως παραμελήσαμε την κωμωδία;

Κλείσιμο
Η Φαίη Σκορδά δεν είναι μία παρουσιάστρια, η οποία μπορεί εύκολα να δεχτεί κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί. Αφήνω αυτό εδώ και συνιστώ ψυχραιμία και εγκράτεια στα ρεπορτάζ που την αφορούν. Επίσης θα πω πως δεν είναι τυχαίο το ότι δεν επέλεξα να μιλήσω για το τέλος του «Πρωινού μας» και την λήξη της συνεργασίας μας. Λίγο τα βαριέμαι αυτά κι εσείς με το δίκιο σας πολύ παραπάνω.
2633_FEI_SKORDA_2962023

Η άποψη μου, και μόνο αυτό θα πω, είναι πως οι σχέσεις δεν μετριούνται στα πλατό, στα κανάλια και με φώτα αναμμένα. Οι σχέσεις έχουν το δικό τους φως και είναι πολύ δυνατές με το φως της ζωής. Ε, με την Φαίη αυτό το φως επιλέξαμε εδώ και χρόνια και αυτό θα έχουμε. Για πάντα. Της ζωής και της αγάπης.

Και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Για την οποία σήμερα έσκασε μία είδηση από τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος ανέφερε πιθανή αποχώρησή της από το «My style rocks». Θα περιοριστώ απλά στην φράση μιας αγαπημένης φίλης μου, μιας σπουδαίας και ευφυούς κυρίας. «Όλα για καλό γίνονται». Και ό,τι αποφασίσει η Ηλι μας και ό,τι αποφασίσουν και οι σταθμοί για καλό θα είναι. Κανείς δε χάνεται.
202204091312450_8328_ILIANA_PAPAGEORGIOY_2632022__1_

Μέρα δεν πέρασε και το ξεχάσαμε το «Survivor». Όπως ξεχάσαμε και το «Master Chef», και την «Φάρμα» και το «Next top Model». Ισχυρή κρίση για τα ριάλιτι. Χρειάζεται επανεκκίνηση και αγρανάπαυση. Εν αναμονή ανακοινώσεων για την Μπέτυ Μαγγίρα από Μαρούσι. Αναμονή για ανακοινώσεις για Ελένη Τσολάκη από το Open. Εδώ ο γρίφος είναι κάπως περίεργος.

Ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας της Δανάης Μπάρκα με το Mega. Ένα κορίτσι ταλαντούχο και γεμάτο ζωή άφησε το στίγμα του και πολύ ευχάριστο το ότι μπορεί να το συνεχίσει και να το εξελίξει. Ειδικά αν κάνει focus στο τηλεοπτικό κομμάτι θα μπορέσει να κάνει πολλά.

Κουίζ: Πρόσωπο έκπληξη επιστρέφει στην ψυχαγωγία. Ποιο να είναι;

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για τα F-16: Ποτέ δεν τα χρησιμοποιήσαμε κατά της Ελλάδας και ούτε θα το κάνουμε

Καύσωνας Κλέων: Εγκύκλιος για μέτρα στο Δημόσιο – Τι προβλέπει για τηλεργασία και ευπαθείς ομάδες

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφύλιος» στο διαδίκτυο «για τα μάτια» της Έφης Αχτσιόγλου μεταξύ τρολ και φιλο-ΣΥΡΙΖΑ σάιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης