Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης αναβίωσαν με τον δικό τους τρόπο, μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Στα πλαίσια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της έκαναν αναπαράσταση του «Τόσα Καλοκαίρια» που τραγούδησε ο Δάκης και έμεινε στην ιστορία του «χρυσού» σινεμά των 70s, όταν το χόρεψαν η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Λάκης Κομνηνός, για λογαριασμό της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες».
Στην προσπάθειά τους να κάνουν μία πιστή αντιγραφή της σκηνής με το τραγούδι, η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα πορτοκαλί φουστάνι, παρόμοιο με αυτό της ηθοποιού και ο Άρης Καβατζίκης ένα λευκό κοστούμι, σχεδόν ίδιο με αυτό του Λάκη Κομνηνού.
Αντέγραψαν δε, όλες τις κινήσεις του κινηματογραφικού ζευγαριού.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.