Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής και η Βάσω στον τάφο της μητέρας τους
Απόψε στις 22:40, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ
Η Νίτσα πέφτει πάνω στη μάρτυρα του φόνου του Νώντα. Η Ζέτα αντικρίζει το τοπίο των παιδικών της χρόνων αλλά πολύ γρήγορα και έναν γνώριμο επισκέπτη. Ο Στέλιος, έχοντας στα χέρια του το φάκελο του Διαγόρα, είναι έτοιμος να λύσει το βραχνά για τον Άλκη και την Εύη υπογράφοντας ταυτόχρονα και μία καταδίκη.
Ο Χρήστος εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την απόφαση της κόρης του που του ανοίγει ακόμα μια πληγή. Η Σοφία Τάμπουρα ανοίγει την πόρτα που θα φέρει τον ανύποπτο Γιώργη και τη Νίτσα ξανά μπροστά στον εφιάλτη.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.