Η Μαίρη Βιτινάρος ξεκίνησε τα μπάνια στη θάλασσα και πρόσφατα βρέθηκε στο Λιμένι, από όπου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της.
Η Ελληνοαυστραλή που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φόρεσε το μαύρο μπικίνι της, τη μάσκα και τον αναπνευστήρα της και βούτηξε στα νερά της Μάνης. Χαμογελαστή πόζαρε στον φακό, τόσο από τη στιγμή που έκανε το μπάνιο της, όσο και από την ώρα που έκανε βόλτα στο χωριό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μου αρέσει εδώ» και απέσπασε χιλιάδες likes από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης των φωτογραφιών.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή