Η Κατερίνα Κούκαέδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της στη μουσική, όσο και στην προσωπική της ζωή.
Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για τον γάμο της, που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία.
«Παντρεύτηκα και χώρισα πολύ μικρή κι έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο... Δεν θα συμβούλευα κανέναν. Αν είχα μια κόρη, δεν θα της επέτρεπα να κάνει ποτέ τέτοια βήματα, προτού να έχει ζήσει πρώτα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cssuxhkm9wap)
Αναφορικά με την επιλογή της να ασχοληθεί με τον χώρο του τραγουδιού, δήλωσε: «Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δεν σκέφτηκα καριέρες».
«Χρόνια πριν, υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα κι όχι μονο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cssuzpoje9wp)
Κλείσιμο
Έκλεισε λέγοντας: «Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που είχε ανάγκη... Είναι έγκλημα. Κατάλαβαινα ότι όλο αυτό ήταν παρενόχληση κι έφευγα τρέχοντας δίχως δεύτερη σκέψη».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.