Ο ίδιος δήλωσε αρχικά: «Είναι δύσκολες καταστάσεις εκεί πέρα, σε πειράζουν πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι έξω. Δηλαδή τα σκέφτεσαι διαφορετικά, πονάς, πεινάς, σου λείπουν οι άνθρωποι σου, παίζεις για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο που το θέλουν όλοι οπότε είναι δύσκολα. Νομίζω πως εγώ είμαι ένας πολύ γεμάτος άνθρωπος και προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κάπως ούτε την ψυχολογική μου κατάσταση ούτε τους υπόλοιπους παίκτες με το να βάλω και άλλα πράγματα να υπάρχουν. Οπότε όταν μπορούσα κέρδισα και όταν δεν μπορούσα, καταλάβαινα ότι είμαστε μέχρι εδώ».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csl2ksdtqejt)
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω πως με βοήθησε πάρα πολύ το ότι έκλεινα τα μάτια μου για αρκετές ώρες στην καλύβα και σκεφτόμουν εκτός παιχνιδιού τελείως. Δηλαδή μόλις πήγαινα να σκεφτώ κάτι, να αισθανθώ κάτι για το "Survivor" έλεγα "έχεις φύγει, ξαναγύρνα λίγο πίσω και πάμε". Παιδιά, ταξίδια, διακοπές, δουλειές και όλο αυτό με βοηθούσε πάρα πολύ. Όπως είπαν και αρκετά παιδιά, η αλήθεια είναι ότι από τον δεύτερο μήνα και μετά ένιωθα πάρα πολύ πιεσμένος».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.