Σπίτι με το MEGA: Η αποψινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο

Σπίτι με το MEGA: Η αποψινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο

Απόψε στις 21:00, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ


spiti-me-to-mega__6_
Απόψε στις 21:00 η αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» θα πλημμυρίσει από αξέχαστα τραγούδια και γλυκιά νοσταλγία. Τις βλέπουμε ξανά και ξανά και πάλι δεν τις χορταίνουμε. Ξέρουμε τους διαλόγους απέξω και ανακατωτά, ξέρουμε και τους στίχους όλων των τραγουδιών που ακούγονται σε αυτές τις τόσο αγαπημένες σε όλους μας ταινίες.

Ο κλασικός ελληνικός κινηματογράφος αποτυπώνει μέσα από την ασπρόμαυρη αλλά και την έγχρωμη εκδοχή του, τα ήθη, τα έθιμα, τις ιδιοτροπίες, τις ανησυχίες αλλά και τις ελπίδες ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Πολλές γενιές έχουν μεγαλώσει με αυτές τις εικόνες και με αυτά τα τραγούδια και θα συνεχίσουν να αγαπούν το παλιό ελληνικό σινεμά, ακριβώς επειδή είναι βασισμένο σε ειλικρινείς προθέσεις και σε πηγαίο ταλέντο. Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μάκη Δελαπόρτα και μαζί ξεφυλλίζουν το πολυσέλιδο και συλλεκτικό άλμπουμ του ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε το τρέιλερ:

Σπίτι με το MEGA: Με τον Μ. Δελαπόρτα | Σάββατο 29/4 21:00 (trailer)
Εκλεκτοί καλεσμένοι θα μοιραστούν ιστορίες από εκείνα τα υπέροχα χρόνια και φυσικά, στη σκηνή θα αναβιώσουν από υπέροχες φωνές, όλες οι μεγάλες επιτυχίες που δεν σταματήσαμε ποτέ να τραγουδάμε.

Η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ντύνουν με τις υπέροχες φωνές τους τα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η Άννα Φόνσου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελένη Καστάνη αποκαλύπτουν στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστα περιστατικά από εκείνη την εποχή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης