Survivor All Star - Εύη για Κόρο: Δεν ήθελα να τον ψηφίσω κι ας ήξερα ότι θα πάρει κι άλλες ψήφους

Survivor All Star - Εύη για Κόρο: Δεν ήθελα να τον ψηφίσω κι ας ήξερα ότι θα πάρει κι άλλες ψήφους

Η παίκτρια ανέφερε πως αν και γνώριζε ότι ο Κόρο θα πάρει ψήφους και θα μπορούσε έτσι, να είχε γλιτώσει τον εαυτό της από τον «τάκο», ψηφίζοντας εκείνον αντί για τον Χανταμπάκη, δεν το έκανε

survivor-all-star__43_
Η χθεσινή ψηφοφορία στο Survivor All Star έβγαλε δύο παίκτες από την κόκκινη ομάδα ως υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν η Εύη Σαλταφερίδου κι ο Γιώργος Κόρομι. 

Μιλώντας σήμερα, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια ανέφερε πως αν και γνώριζε ότι ο Κόρο θα πάρει ψήφους και θα μπορούσε έτσι, να είχε γλιτώσει τον εαυτό της από τον «τάκο», ψηφίζοντας εκείνον αντί για τον Χανταμπάκη, δεν το έκανε. 

«Χθες το βράδυ έπρεπε να ψηφίσουμε ποιος παίκτης θα είναι υποψήφιος, καταφέραμε πάλι και βγάλαμε δύο παίκτες, εμένα και τον Γιώργο. Πιο παλιά, σε άλλη ομάδα που ήμουν, επειδή είχα την άνεση να μιλήσω, ίσως να έλεγα "τι θα ψηφίσετε;" για να μη βγούμε κι οι δύο. Χαζομάρα είναι. Ας έβγαινα μόνη μου. Να μη βγάλουμε δυο άτομα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6vy5c8ot2p)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τώρα θεωρούσα λίγο χαζό να γίνει, δηλαδή αυτό που είπε ο Σπύρος να κάτσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι θα ψηφίσουμε. Θα ήταν άδικο για τον άλλο, αφού οι μισοί θεωρούσαν ότι έπρεπε να βγω εγώ κι οι άλλοι μισοί ότι έπρεπε να βγει ο Γιώργος. Θα ήταν άδικο να πούμε "ας βγει ο Γιώργος"».

Τέλος, όσο για την πρόταση του Σπύρου Μαρτίκα να συζητούν πριν τις ψηφοφορίες, προκειμένου να μη βγαίνουν δύο παίκτες υποψήφιοι, η Εύη Σαλταφερίδου σχολίασε: «Δεν ξέρω, είναι πολύ άβολο αυτό που είπε ο Σπύρος, δεν ξέρω αν θα γινόταν. Σαφώς δεν είναι ωραίο που βγήκαν δύο άτομα, αντί να βγει ένα, καθώς θα είχαμε λιγότερες πιθανότητες να φύγει κάποιος από τη δική μας ομάδα. Αλλά, έτσι είναι το παιχνίδι. Θα μπορούσα κι εγώ αν ήξερα, που ήξερα δηλαδή, αντί να ψηφίσω Χανταμπάκη, να ψηφίσω Κόρο και να τελειώσει εκεί. Αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ, οπότε δεν θα το έκανα ούτε στο χθεσινό συμβούλιο. Δεν ήθελα να τον ψηφίσω κι ας ήξερα ότι θα πάρει ψήφους».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ozempic: Σε πόλεμο γιατροί - φαρμακοποιοί για το ποιος χορηγεί το φάρμακο ως lifestyle
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης