Ο τραγουδιστής είναι καλεσμένος στο πάρτι της ένωσης του Survivor All Star, όπου και θα τραγουδήσει για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο τραγουδιστής δήλωσε: «Έγινε η πρόταση τη στιγμή που η γυναίκα μου άλλαξε λουκ και ταιριάζει με το νησί. Το βρήκα λοιπόν, καλή ευκαιρία να την πάω κάπου που να μην είναι "παράξενο" το κεφάλι της».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs1dnnrqa6i9)
Όσο για το ριάλιτι επιβίωσης, εξήγησε πως δεν βρίσκει πλέον, χρόνο για να το παρακολουθήσει. «Τα χρόνια της καραντίνας παρακολουθούσα πολύ το Survivor. Φέτος καθόλου, έως πάρα πολύ λίγο, γιατί κάνω πράγματα που δεν μου αφήνουν χρόνο να το δω. Έχω αγαπημένους παίκτες, όπως ο Ηλίας Μπόγδανος, που ήμασταν μαζί και στο X-Factor», είπε χαρακτηριστικά.
Εξήγησε ωστόσο, πως οι μέρες που θα έχουν στον Άγιο Δομίνικο είναι ελάχιστες. «Είναι λίγες οι μέρες εκεί. Μια μέρα θα έχουμε επί της ουσίας για πάρτη μας, που θα μας ξεναγήσουν στα αξιοθέατα», εξήγησε.
Τέλος, τόνισε πως μετά το πρόσφατο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του, θέλει να κάνει μόνο πράγματα που τον ευχαριστούν. Άφησε μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «X-Factor».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.