Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στο DOT, το μεσημέρι της Κυριακής 9 Απριλίου, όπου αρχικά είπε:
«Ήθελα να τα μαθαίνω όλα, να τα βλέπω όλα, γι΄αυτό μ' άρεσαν και τα ταξίδια. Ήμουν πολύ περίεργος με τη ζωή, να εξερευνήσω τα πάντα. Την έχω πατήσει πολλές φορές από την περιέργεια αλλά δεν με χάλασε καθόλου».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crs6zcatbrbd)
Στη συνέχεια, μίλησε για τους καβγάδες με τη Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας: «Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες…».
Κλείνοντας μίλησε και για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα τονίζοντας είναι σχέση ζωής και εμποτισμένη με αγάπη και δυνατά συναισθήματα.
«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου» είπε τέλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.