Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ δέχτηκε επικρίσεις από τους followers του, καθώς για μία ακόμη φορά το βίντεο που ανέβασε στο Instagram για να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες... δεν πήγε καλά!
Ο μεγαλύτερος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει πάθος με τη μαγειρική, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μαγειρεύει σπαγγέτι Μπολονέζ την ώρα που μέσα σε αυτοσχέδιο μάρσιπο είχε το κουτάβι του.
Την ίδια ώρα οι followers διέκριναν μέσα στην κατσαρόλα έναν φέλλο και έτσι τα σχόλια πήραν «φωτιά». «Υπάρχει ένας φελλός στην κατσαρόλα σου και τρίχες σκύλου έτοιμες να ενωθούν στο μίγμα!».
Ένας άλλος έγραψε: «Αυτό δεν είναι χαριτωμένο, παρόλο που το κουτάβι σου είναι. Δεν πρέπει να έχεις το σκύλο πάνω σου όταν μαγειρεύεις. Το υγρό που βράζει μπορεί να εκτοξευτεί στο πρόσωπό του και να τον τραυματίσει».
Ο Μπρούκλιν πάντως εξήγησε στα stories ότι ο φελλός δεν ήταν λάθος του.
Κλείσιμο
«Μετά από έρευνα βρήκαμε πληροφορίες ότι η προσθήκη φελλού από κρασί που προστίθεται στο υγρό μαγειρέματος εξασφαλίζει ένα πιο ωραίο πιάτο».
Όμως το κείμενο της πηγής ήταν στην πραγματικότητα από ένα άρθρο με τίτλο: «Ας μιλήσουμε για φαγητό: Φελλοί κρασιού εξασφαλίζουν πιο τρυφερό χταπόδι» κι εκείνος έριξε τον φελλό μέσα σε κιμά.
Όταν ρωτήθηκε από έναν follower: «Είσαι σεφ;», ο Μπρούκλιν απάντησε: «Όχι, αλλά το φαγητό είναι το πάθος μου».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.