Survivor All Star: Το καρέ του τάκου και ο χαμός στο συμβούλιο για την Ελένη - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Το καρέ του τάκου και ο χαμός στο συμβούλιο για την Ελένη - Δείτε βίντεο

Η κόντρα Ευρυδίκης-Ασημακόπουλου, το παιχνίδι του παλουκιού, το σχέδιο «κατάκτησης» της Ελευθερίας και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-01-Mar-2023-07_31-AM
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη συμπλήρωσαν το καρέ του τάκου του Survivor All Star στον οποίο ήδη βρισκόντουσαν η συμπαίκτρια τους στους Διάσημους Χριστίνα Κεφαλά και ο παίκτης των Μαχητών, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Το αγωνιστικό χάσμα Μπλε – Κόκκινων φαίνεται να έχει γεφυρωθεί με την άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Οι Μαχητές ξεκίνησαν με το δεξί την 8η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έφεραν στον τάκο την «κόκκινη» Χριστίνα Κεφαλά, όμως οι Διάσημοι ισοφάρισαν την επόμενη ημέρα τις ασυλίες και από την κάλπη των «μπλε» βγήκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Ο 29χρονος ελεύθερος επαγγελματίας χαρακτήρισε αναμενόμενη την ψηφοφορία και εύκολους στόχους τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι. «Αν δεν μπας και καλά τις πρώτες ημέρες σε βγάζουν κατευθείαν υποψήφιο οι μπλε και το έχουν δείξει με όλους τους νέους παίκτες. Έχει χωριστεί σε κλίκες οι ομάδες, υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν με πιστεύουν οι μπλε, καλύτερα να ήμουν στην κόκκινη ομάδα που με πιστεύει περισσότερο από τη δική μου. Οι μπλε είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε φάνε», είπε ο Κωνσταντινίδης στην κάμερα του Survivor την επόμενη της ψηφοφορίας του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquf4bpnyqsh)


Τα λεγόμενα του Παναγιώτη επιβεβαίωσε και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος πήρε θέση για την ψηφοφορία των μπλε χαρακτηρίζοντας την άδικη. Παράλληλα ο 45χρονος φαρμακοποιός σχολίασε και τις 5 ψήφους που πήρε η Τζο Μαριδάκη και δεν παρέλειψε να.... στάξει για ακόμα μια φορά το φαρμάκι του στον Βασάλο.

«Ένας παίκτης που έχει πάρα πολλά να δώσει, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, δεν του δίνουν τον χρόνο που χρειάζεται για να δείξει τα μέγιστα της απόδοσης του. Και τι κάνουν; Τον ψηφίζουν γιατί δεν θέλουν να αποδείξει πόσο πραγματικά αξίζει. Δεύτερη επιλογή; Κινούμενη στις ίδιες προθέσεις η Τζο. Την Τζο τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά και την έχω στηρίξει αρκετές φορές. Τζο μου, εύχομαι να μη στενοχωρηθείς γιατί ήταν αρκετά προβλέψιμοι με την επιλογή τους στο πρόσωπό σου. Κωνσταντίνε Βασάλο, πολύ χαμηλότερο το ποσοστό σου σε σχέση με την Τζο στην αγωνιστική σου απόδοση. Δεν θα ψηφιστείς όμως, γιατί έχεις φροντίσει με όλη την παρέα σου να καλύπτεις πολύ εύστοχα, περίτεχνα και με μαεστρία τον εαυτό σου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquffjrh0edd)


Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η κόντρα μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδόπούλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου που ξεκίνησε στο προηγούμενο συμβούλιο είχε και συνέχεια.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας απόρησε για την επίθεση που του έκανε η παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, θεωρώντας πως η συμπεριφορά της έχει σκοπό να καλύψει τον συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Ασημακόπουλο στο αγώνισμα για την 2η ασυλία.

«Στο συμβούλιο έγινε ροντέο. Η Ευρυδίκη δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει μαζί μου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου στο όνομα της κοπέλας και βασικά δεν την ξέρω την κοπέλα και δεν ξέρω ποια είναι, δεν έχουμε κάποια αντιπαράθεση. Με είπε λαμόγιο, μου είπε ότι είμαι ειρωνικός. Εγώ πιστεύω ότι για να καλύψει τον Μπάρτζη που έχει λίγο λερωμένη τη φωλιά του, κάποιος έπρεπε να στοχοποιηθεί και έριξε τα βέλη της πάνω σε μένα. Ένα είναι το θέμα, πήγε να καλύψει την λερωμένη φωλιά του Νίκου Μπάρτζη και κάποιου άλλου από την μπλε ομάδα, θα τον βρω όμως», ανέφερε ο 30χρονος επιχειρηματίας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqufka9pggwp)


Ο Σπύρος Μαρτίκας έδειξε να συμφωνεί με τα όσα είπε η Ευρυδίκη σχετικά με τον Ασημακόπουλο και τον παρακάλεσε να συνέλθει και να μην κινείται πονηρά. Από την πλευρά της η 38χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων θεωρεί ότι ο Ασημακόπουλος προσπάθησε να βάλει τους κόκκινους να τσακωθούν με τον Γιωρίκα Πηλίδη. «Είχα μαζέψει πολλά για τον Ασημακόπουλο. Δεν τον ξέρω απ' έξω, όμως εδώ βλέπω ότι είναι ένας είρωνας, έχει μέσα του την πονηριά και σκέφτεται λαμογίστικα», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqufh80p4cll)


Οι ομάδες πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία είχαν να αναμετρηθούν στο «παλούκι» με έπαθλο πουτίγκα βανίλιας. Οι Μαχητές μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-0 με τον Τάκη Καραγκούνια να εκφράζει την ανησυχία του για την Ελευθερία Ελευθερίου που νόμιζε ότι χτύπησε στη μάχη της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι Κόκκινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και το έκαναν ντέρμπι, όμως ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν αυτός που έπιασε το τελευταίο παλούκι και έκανε το 7-5… κερνώντας τους μπλε γλυκάκι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqug35fv27vd)


Πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, που είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας απάντησε πως περίμενε να είναι υποψήφιος, προσθέτοντας: «Γενικά είμαι παίκτης ψυχολογίας. Δεν με άγχωνε το αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι, αυτό που χρειάζομαι περισσότερο είναι υποστήριξη από την ομάδα. Δεν το έχω στο 100%, δεν με πειράζει όμως. Από κάποια άτομα θα κρατήσω την υποστήριξη και θα μπω μέσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqugee3dpcix)


Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε τότε ότι αυτό που καταλαβαίνει είναι πως ο Παναγιώτης έχει μία δική του παρέα, η οποία τον εμψυχώνει με τον παίκτη να απαντά: «Δεν έχω κάποια απομονωμένη παρέα, με όλα τα παιδιά περνάω λίγο χρόνο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύομαι για να το πω και έτσι. Γιατί ξέρουμε ότι στο παιχνίδι υπάρχουν μαγειρέματα και συνεχώς αλλάζουν οι καταστάσεις. Έχω δύο άτομα που εμπιστεύομαι και παίρνω δύναμη από αυτούς».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρανε οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, που σχολίασαν την υποψηφιότητά του Παναγιώτη. Ο Παναγιώτης τόνισε πως ευχαριστεί τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για τα καλά τους λόγια και πρόσθεσε πως τα άτομα τα οποία τον στηρίζουν από την ομάδα του και τους εμπιστεύεται είναι η Μαριαλένα, η Εύη και ο Κωσταντίνος.

«Η Μαριαλένα με υποστηρίζει από την αρχή. Η Εύη έχει παρακολουθήσει τον κύκλο οπότε ξέρει τι μπορώ να κάνω. Ο Βασάλος έχει δει ότι είμαι πάρα πολύ γρήγορος κι ότι χρειάζομαι στην ομάδα. Κι αν δεν το βρίσκω στον στόχο, χρειάζομαι έστω όταν είναι αγώνα συνεργασίας. Η αλήθεια είναι ότι έχω δείξει ότι είμαι ένα όπλο και το μόνο που χρειάζεται να το ξαναδείξω. Και με τη βοήθεια αυτών των 2-3 ανθρώπων και με κανέναν άλλον, να αποστομώσω όλους τους άλλους, που νομίζουν ότι δεν είμαι», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqugrmahn5c1)


Οι μπλε που μπήκαν στον αγώνα «ζαλάδας» χωρίς τον τραυματία Κωνσταντίνο Βασάλο, άνοιξαν το σκορ με τον Αγόρου και η Τζο έκανε το 2-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqugu799flm9)


Ο Στάθης μείωσε και η Σταυρούλα ισοφάρισε για τους κόκκινους σε 2-2, ενώ ο Μπάρτζης έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquh0lilmfk9)


Η Εύη έκανε το 3-3, όμως ο Κόρο έδωσε ξανά το προβάδισμα στους κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquh1v1j4yix)


Η Μαριαλένα ισοφάρισε σε 4-4 και οι Γιωρίκας, Ρία, Μπόγδανος, Στέλλα και ο άρρωστος Τάκης έδωσαν στους μπλε προβάδισμα πέντε πόντων κάνοντας το 9-4.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquhjf82ie8h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquhtslqgjkh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqui0ho6v09d)


Στάθης και Σταυρούλα έκοψαν για λίγο την φόρα των μπλε, μειώνοντας σε 9-6. Το 10 το καλό για τους μπλε έφερε ο Ηλίας Γκότσης με αντίπαλο τον Νίκο Μπάρτζη γράφοντας το τελικό 10-6 και στέλνοντας τους Κόκκινους στην κάλπη να βγάλουν ακόμα δυο συμπαίκτες τους στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqui1l3sogox)


Μετά τη νίκη των μπλε ο Ηλίας Γκότσης που πήρε και το τοτέμ ασυλίας στα χέρια του δεν ξέχασε τα «καρφιά» του Σπύρου Μαρτίκα και άρχισε να τον... γλεντάει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquiad24yro1)


Την απορία του γιατί επιτέθηκε η Ευρυδίκη στον Ασημακόπουλο εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας, με τον 30χρονο επιχειρηματία να δίνει ο ίδιος την απάντηση. «Μήπως φταίει ο έρωτας;» αναρωτήθηκε ο Ασημακόπουλος και άρχισε να τραγουδάει το «αρέσω παιδί μου, αρέσω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquiv4z0mha1)


Για την ώρα το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως ο φτερωτός θεός έχει ρίξει τα βέλη του στον Τάκη Καραγκούνια, έτσι ο Κωνσταντίνος Βασάλος πιστεύοντας πως οι κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο για το πως θα κατακτήσει ο 50χρονος μισθοφόρος της μπλε ομάδας την 33χρονη τραγουδίστρια των αντιπάλων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquixhom1iih)


Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε με το σχόλιο των δύο υποψήφιων προς αποχώρηση και τους με τον Ηλία Μπόγδανο να παίρνει θέση υπέρ της παραμονής του Παναγιώτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquj1i2abktd)


Ο Τάκης Καραγκούνιας βιάστηκε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «κατάκτησης» της Ελευθερίας, αφού η τραγουδίστρια για μια ψήφο γλίτωσε τον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquj7yfhqp55)


Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Κόκκινους ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελένη Χαμπέρη με τους μπλε να μένουν άφωνοι με την απόφαση των Διάσημων να βγάλουν στον τάκο μια παίκτρια τους που έχει προσφέρει πολλά για την ομάδα και να κατηγορούν τον Σπύρο Μαρτίκα για μαγείρεμα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από τους Κόκκινους, με τον Στάθη Σχίζα να ακούγεται να λέει ότι «είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqujsktgeiqx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquk7sg4bvht)


«Ας ηρεμήσουμε όλοι. Εδώ που ήρθαμε να ψηφίσουμε και θα ψηφιστούμε. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Αποδέχομαι την ψήφο των παιδιών, έχω αυτογνωσία, είναι απόλυτα δίκαιη» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που θυμήθηκε ότι πέρυσι μετά την πρώτη φορά που βγήκε υποψήφια, έφερνε μόνη νίκες.

«Αποδεκτές οι ψήφοι που πήρα, είναι μέρος του παιδιού, όλοι θα έρθουμε σε αυτό το σημείο. Έχω τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα να προσφέρω στην ομάδα μου», είπε από την πλευρά της η Ελένη Χαμπέρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cquk6v7sg13l)


Στη συνέχεια η Ελένη αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία για να μη βγει υποψήφια αλλά δεν το έκανε. Και το είπε αυτό ύστερα από παρότρυνση των Μπλε να… μιλήσει. «Θα μπορούσε άνετα να έχει γίνει μαγείρεμα. Κάποια μέλη της ομάδας μου ξέρανε ότι θα ψηφιστώ. Και ήρθαν και μου είπαν ότι μπορούμε να το φτιάξουμε ώστε να μην ψηφιστείς γιατί αν ψηφιστείς πολύ πιθανό να φύγεις και δεν θέλουμε να σε χάσουμε». Ωστόσο, πρόσθεσε, δεν θέλησε να αλλάξει την ψήφο της.




Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τη φονική σύγκρουση τρένων στη Λάρισα

Μαρτυρία από τη μοιραία αμαξοστοιχία: «Πάμε και όπου βγει είπαν οι μηχανοδηγοί»

«Υπάρχει σύγχυση στις γραμμές... Μα πού είναι αυτός ο προϊστάμενος;»: Μαρτυρία σοκ από επιβάτες για τη σύγκρουση τρένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης