Με αφορμή την προδοσία του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος θυμήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μία δική του παρόμοια εμπειρία.
Κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» και ύστερα από τα σχόλια του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τους παίκτες στο Survivor All Star, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μία προσωπική αποκάλυψη για τη στιγμή που έμαθε ότι τον έχει απατήσει σύντροφός του.
Πιο συγκεκριμένα, απαντά στον συνεργάτη του με έντονο ύφος:
«Άκουσέ με να σου πω γιατί μου ανεβάζεις την πίεση. Μια πληγωμένη γυναίκα δεν θα την υποτιμάει κανείς, αυτή η γυναίκα έχει απατηθεί ψυχικά. Σε παρακαλώ που θα υποστηρίξουμε και αυτούς που απατούν. Ντροπή της που αν τον έχει συγχωρέσει. Με απάτησαν μία φορά και όταν το έμαθα μετά από χρόνια πήγα στο μαγαζί και τα έκανα λαμπόγυαλο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Έχω δει στον ύπνο μου ότι έχω απατήσει και ακόμα και εκεί είχα τύψεις».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.