Ο Σπύρος Παπαδόπουλοςέδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο επάγγελμά του, αλλά και την απώλεια του αδερφού του.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος, με τη συνέντευξή του να προβάλλεται στις 19 Φεβρουαρίου.
Όπως δήλωσε αρχικά, αν και έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του, ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του «ιδεολόγο τεμπέλη».
«Μπορεί να έχω δουλέψει όσο λίγοι άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά θεωρώ ότι είμαι ιδεολόγος τεμπέλης. Πήγα πρώτη φορά διακοπές 40 χρονών, μέχρι τότε δεν ήξερα τι ήταν», είπε χαρακτηριστικά.
«Όσα λεφτά κι αν μου δώσεις, θα χαθούν, αλλά δεν ξέρω πώς», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τον λάθος τρόπο που διαχειρίζεται τα χρήματα.
Φυσικά, αναφέρθηκε στους «Απαράδεκτους», τη σειρά που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και σημείωσε τεράστια επιτυχία. «Ήμασταν κάτι κεφάτα πιτσιρίκια που κάνανε την τρέλα τους και τα πληρώνανε κιόλας», σημείωσε.
Τέλος, μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του. «Το πένθος που έβλεπα στο σπίτι και στους γονείς μου μετά τον θάνατο του μικρού μου αδελφού, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Μέχρι σήμερα τον θυμάμαι και πολλές φορές, σκέφτομαι "τώρα ο Αλέξανδρος θασ ήταν τόσο χρονών" ή "τι θα έλεγε ο Αλέξανδρος αν ζούσε τώρα;". Το όνομα του γιου μου είναι από τον μικρό μου αδερφό», εξήγησε κλείνοντας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!