Έμμα Ρόμπερτς: Εκνευρισμένη με τη μητέρα της αφού αποκάλυψε το πρόσωπο του γιου της στα social media

Έμμα Ρόμπερτς: Εκνευρισμένη με τη μητέρα της αφού αποκάλυψε το πρόσωπο του γιου της στα social media

Η ηθοποιός έχει τονίσει πολλές φορές πως θέλει να κρατήσει τον γιο της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

emma-roberts
Η Έμμα Ρόμπερτς κατηγόρησε τη μητέρα της, Κέλι Κάνινγκχαμ, επειδή αποκάλυψε το πρόσωπο του 2χρονου γιου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα Instagram Story, η ηθοποιός και ανιψιά της Τζούλια Ρόμπερτς αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της μητέρας της, η οποία έδειχνε το νήπιο να στέκεται μέσα σε ένα σωρό από φύλλα κι έγραψε: «Όταν η μητέρα σου δημοσιεύει το πρόσωπο του γιου σου χωρίς να ρωτήσει, αλλά τους αγαπάς και τους δύο, ό,τι και να γίνει».

Η Κέλι Κάνινγκχαμ απάντησε στην ανάρτηση της κόρης της, κάνοντας ένα screenshot το story και γράφοντας στη λεζάντα: «Η μάχη συνεχίζεται!!! Σ' αγαπώ».

Κλείσιμο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάνινγκχαμ προκαλεί αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κόρη της. Το 2020, ήταν εκείνη που είχε διαρρεύσει την είδηση για την εγκυμοσύνη της Έμμα Ρόμπερτς, πριν καν η ηθοποιός θελήσει να κάνει κάποια δήλωση.

Τότε, η ηθοποιός μπλόκαρε τον λογαριασμό της μητέρας της και μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, λέγοντας ότι «οι μητέρες και το Instagram είναι ένας κακός συνδυασμός».

Από τη γέννηση του γιου της τον Δεκέμβριο του 2020 έως και σήμερα, εκείνη και ο πρώην σύντροφός της, Γκάρετ Χέντλαντ, έχουν κρατήσει τον γιο τους μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουν αποκαλύψει το πρόσωπό του.

Στις αναρτήσεις τους, μοιράζονται μόνο μερικά στιγμιότυπα από το πίσω μέρος του κεφαλιού του ή το πλάι του προσώπου του.


Αν και μητέρα και κόρη έχουν μια πολύ στενή σχέση, η ηθοποιός παίρνει σοβαρά τα θέματα ιδιωτικότητας, ειδικά όταν πρόκειται για τον γιο της. Άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κρατήσει το πρόσωπο του γιου της μακριά από τα social media και δεν θα διστάσει να εναντιωθεί σε όποιον πάει κόντρα στην επιθυμία της.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έσωσαν έξι μέλη οικογένειας μετά από 102 ώρες στα χαλάσματα του Χατάι - Δείτε βίντεο

Ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου - Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

Ο Μητσοτάκης ζήτησε να επιστραφεί μόνιμα η Ζωφόρος του Παρθενώνα, λένε οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης