Σπίτι με το MEGA: Ο Ηλίας Φιλίππου είναι ο καλεσμένος αυτό το Σάββατο
Μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον στιχουργό, είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης - Δείτε το τρέιλερ
Μία βραδιά αφιερωμένη σε έναν σημαντικό και πολυγραφότατο ‘Ελληνα στιχουργό έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Ηλία Φιλίππου. Ο κορυφαίος στιχουργός, που έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, μας ταξιδεύει στα μουσικά μονοπάτια της σπουδαίας διαδρομής του.
Δείτε το τρέιλερ
Σημαντικοί καλλιτέχνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους στο «Σπίτι με το MEGA» τον Ηλία Φιλίππου. Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Ρία Ελληνίδου και ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες με την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού και εξομολογούνται στη Ρούλα Κορομηλά άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία τους. Στο αφιέρωμα συμμετέχει και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σύμπραξής τους. Τη βραδιά συμπληρώνουν η Κατερίνα Νάκα και η Μαρία Ιωαννίδου.
Στα highlights η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Φιλίππου συναντούν εκτός πλατό τον Νίκο Βέρτη σε μία εξομολόγηση καρδιάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θυμάται άγνωστα περιστατικά από τη συνεργασία της με τον Ηλία Φιλίππου. Η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται, μέσω skype, τα συναισθήματά της για τον άνθρωπο που της έχει δώσει πολλές μεγάλες επιτυχίες. Ο Πάνος Κιάμος από την Αμερική, όπου βρίσκεται αυτή την περίοδο, αναπολεί στιγμές από την κοινή τους καλλιτεχνική πορεία. Ακόμα, καλεσμένοι στο στούντιο ο επιστήθιος φίλος του στιχουργού, Κώστας Χαρδαβέλλας και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.
Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένα τραγούδια, όπως: «Όλα εσύ», «Μέρα με τη μέρα», «Νύχτες μοναξιάς», «Να είσαι ευτυχισμένη», «Ούτε στον εχθρό μου», «Κορμί θανατηφόρο».
Αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA» θα ακουστούν όλοι οι στίχοι του Ηλία Φιλίππου που έχουν αγγίξει την καρδιά μας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV