Ντόλτσε Βίτα: Η σειρά επιστρέφει στο MEGA

Ντόλτσε Βίτα: Η σειρά επιστρέφει στο MEGA

Από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στο MEGA

ntoltse-vita
Η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» επιστρέφει στις οθόνες μας με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου. Το ραντεβού με τους αγαπημένους μας ήρωες θα είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:00 στο MEGA.

Ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας έσκασε σαν βόμβα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στην ελληνική τηλεόραση. Στο Ντόλτσε Βίτα παρακολουθούμε το love story που γεννήθηκε στην Περούτζα της Ιταλίας μεταξύ του φοιτητή Αντώνη Καλούδη και της εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου. Όταν η Χριστίνα, μια συντηρητική χήρα ερωτεύεται τον Αντώνη που κατά σύμπτωση είναι σύντροφος της κόρης της και ζεν πρεμιε την εποχή εκείνη. Τα περιστατικά που θα ακολουθήσουν έγιναν viral, όπως και ο έρωτάς τους.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν ίδιο, αν στη σειρά δεν υπήρχαν οι αγαπημένοι χαρακτήρες που διευκόλυναν ή δυσχέραιναν τη ζωή τους, που υποστήριζαν ή καταδίκαζαν τον έρωτά τους… Ας θυμηθούμε τέσσερις από αυτούς:

Μαρία Καβογιάννη- Ασπασία Βαρδάτσικου

Η Ασπασία, η οικονόμος του σπιτιού, έχει ως βασικό της καθήκον να φροντίζει τη γιαγιά Μαρκάτου. Η ίδια ζει ένα μόνιμο δράμα, αφού όσο και αν προσπαθεί, δεν βρίσκει ένα καλό παλικάρι να αποκατασταθεί -επιτέλους!

Κλείσιμο
Η ίδια πιστεύει ότι το «γραφτό» της είναι ο Αντώνης. Όταν θα ανακαλύψει το παράνομο ειδύλλιο θα πάρει το αίμα της πίσω με τα καψόνια στα οποία θα υποβάλει όλους τους εμπλεκόμενους.

Αξέχαστες έχουν μείνει και οι ερμηνείες της στις μεγάλες επιτυχίες «Macarena» και «I Will Survive», πάντα με τη συνοδεία ξεσκονόπανου!

Ντόλτσε Βίτα | Από 11/2, Σάββατο & Κυριακή 17:00 (trailer)

Μαρία Φωκά- Όλγα Μαρκάτου

Το στόμα της μόνο μέλι δεν στάζει… Οι ατάκες της γιαγιάς Όλγας είναι βιτριολικές και κανείς δεν ξεφεύγει από την κριτική της. Είναι σίγουρα μια πεθερά- εφιάλτης για κάθε νύφη.

Έχει πάντα τα μάτια και τα αυτιά της ανοιχτά και είναι έτοιμη να λιθοβολήσει την νύφη της Χριστίνα για κάθε είδους παρασπονδία.

Θρυλική έχει μείνει και η κατάρα της όταν δει το ζευγάρι αγκαλιά να κατεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού:

«Κομμάτια να μου τη φέρουνε, σαν σερβίτσιο!!!»

Κατιάνα Μπαλανίκα- Σάσα Παπαδήμα

Το αντίπαλον δέος της Σαμάνθα από το «Sexand the City» δεν είναι άλλο από τη δική μας Σάσα Παπαδήμα.

Η Σάσα είναι πολύ μπροστά από την εποχή της, έχει αδυναμία στα όμορφα αγόρια και δεν το κρύβει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι φυσικός της χώρος είναι ο στρατώνας. Γι’ αυτό και βρίσκει τη χαρά της όταν ο Αντώνης πάει στρατό.

Αγαπάει πραγματικά, την κολλητή της, την Χριστίνα και αποδεικνύεται η πιο πιστή υποστηρίκτρια του παράνομου love story. Ουκ ολίγες φορές θα σώσει το ζευγάρι, προσφέροντάς του την απαραίτητη κάλυψη.

«Καθόμαστε εμείς οι δόλιες και στήνουμε ξόβεργες και εσένα σου φέρνει η κόρη σου τα τεκνά στο σπίτι!» θα πει σ’ έξαλλη κατάσταση στη Χριστίνα, όταν της αποκαλύψει ότι και ο δεύτερος φίλος της κόρης της, της την έπεσε.

Ντόλτσε Βίτα | Από 11/2, Σάββατο & Κυριακή 17:00 (trailer)

Παύλος Ορκόπουλος- Λουκάς

Ίσως ο πιο συμπαθής χαρακτήρας της σειράς, άνθρωπος που αγαπά με την ψυχή του την Χριστίνα και περιμένει υπομονετικά πότε εκείνη θα γυρίσει να τον κοιτάξει.

Το δεξί της χέρι στο εργοστάσιο δεν την αφήνει μόνη σε καμία δύσκολη στιγμή.

Ο Λουκάς όταν πιάσει στα πράσα το ζευγάρι μέσα στο εργοστάσιο, το μόνο που θα τους πει είναι: «Με συγχωρείτε.. Καληνύχτα» και θα φύγει τρέχοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Οι Έλληνες ήρθαν τελικά νύχτα, για να μας βοηθήσουν», γράφουν Τούρκοι στα social media

Στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην εκπρόσωπος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας

Βίντεο: Ο 7χρονος Αχμέτ σώθηκε μετά από 70 ώρες - «Εχω σχολείο αύριο» το πρώτο που είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης