Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα που έζησε στο παρελθόν.
«Έχω ζήσει μεγάλο έρωτα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έχω γράψει και τραγούδι για αυτόν. Δεν ήμουν αυτός που έδινε τέλος στη σχέση, αλλά την τελευταία φορά το έκανα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει σε προηγούμενες σχέσεις του, δήλωσε: «Σύντροφός μου μου έβαλε το δίλημμα "καριέρα ή οικογένεια". Όταν σου βάζεις ο άνθρωπός σου τέτοια στοιχεία στη συζήτηση είναι πρόβλημα. Διάλεξα την καριέρα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7w04530lxd)
Όσο για τη φιλία του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου και τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, ο Νικηφόρος απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ειπώθηκε κάτι τέτοιο ξαφνικά. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι κι είναι από τους ανθρώπους που θέλω να συναναστρέφομαι, γιατί με εξελίσσει σαν άνθρωπο».
«Να διαψεύσω κάτι που δεν υπάρχει; Έχει και μια δόση πλάκας όλο αυτό, όταν δεν συμβαίνει κάτι και ξαφνικά μαθαίνεις αυτό. Εάν συνέβαινε, μπορεί και να με ενοχλούσε ότι κάποιος είπε κάτι για μένα, χωρίς να με ρωτήσει. Αύριο μεθαύριο μπορεί να κάνω οικογένεια. Γιατί το παιδί μου πρέπει να ξέρει με ποια ήμουν πριν από τη μαμά του;», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.