Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, την παραλίγο συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη σχέση του με την πίστη στον Θεό, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ο ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου ανέφερε αρχικά: «Συμβουλεύω τη Σμαράγδα για επαγγελματικά θέματα κι εγώ την συμβουλεύομαι, όπως την κόρη μου και την πρώην σύζυγό μου. Η Σμαράγδα θέλει σπρώξιμο, θέλει ενίσχυση. Έτσι έγινε και με το ”Celebrity game night”, είδαμε την Αμερικανίδα και της λέω “θα είσαι καλύτερη”».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq13en8j63xd)
Για τον Μάρκο Σεφερλή σημείωσε πως: «Θα έβλεπα τον μάρκο Σεφερλή με ρόλο σε ταινία μου. Σέρνει εάν καράβι του εαυτού του, που δεν είναι εύκολο καράβι. Είχα γράψει μια ταινία και ήθελα ο Μάρκος Σεφερλής να κάνει έναν μαγαζάτορα, απλά δεν έγινε ποτέ. Θα δούλευα με τον Μάρκο Σεφερλή απλά το brand name είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπορεί να το αφήσει».
Για την θρησκεία επεσήμανε: «Στους ανθρώπους βλέπω μόνο την καλή τους την πλευρά. Τα προβλήματα είναι σε εμένα, μέσα μου. Πιστεύω ότι η θρησκεία είναι θεραπευτική μέθοδος. Για τον πνευματικό μου, θα έπρεπε να κλαίω και να οδύρομαι, όταν πέθανε αλλά το αντίθετο… χάρηκα για αυτόν, πήγε πάντα εκεί που ήθελε. Θέλω στον τάφο μου να γράφει ”ρε παιδιά ο Θοδωρής κουνιέται”».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.