Μια συνέντευξη, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο «Πότης» από την σειρά του MEGA «H γη της ελιάς».
Η Γιάννης Κρητικός, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά και για το πόσο κοντά νιώθει στον ρόλο που υποδύεται.
«Ο Πότης δεν κουτσομπολεύει από κακία. Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι καθόλου κουτσομπόλης. Το μοναδικό κοινό που έχω με τον χαρακτήρα που υποδύομαι, είναι πως είμαι κι εγώ υπερκινητικός» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpv3p4p7p955)
«Στο σουπερμάρκετ με ρωτάνε πολλές κυρίες τι θα γίνει παρακάτω στη "Γη της ελιάς". Εμένα με φωνάζουν Πότη, κανείς δεν με λέει με το όνομά μου. Επίσης με ρωτάνε "Πότε θα φάμε καμιά γαλατόπιτα;" χρησιμοποιούν στοιχεία αναγνωρίσιμα από τη σειρά. Στα επόμενα επεισόδια ο Πότης μπαίνει σε μία διαδικασία να μάθει δύο πράγματα παραπάνω, να διευρύνει τις γνώσεις του, έχει βρει έναν σκοπό».
Για τη σχέση του με τους συντελεστές της σειράς, λέει: «Με πήραν τηλέφωνο για το προηγούμενο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου και από τότε δεν έχουμε χωρίσει».
Ο ίδιος αποκαλύπτει τι άλλο θα τον ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση: «Θα σκεφτόμουν την παρουσίαση στην τηλεόραση, ένα ζωντανό σόου σαν αυτά που έκανε ο Βλάσσης Μπονάτσος, ένας άνθρωπος που θαύμαζα πολύ. Έχω πάρει τηλέφωνο για να πω ότι έχω μια ιδέα για εκπομπή, έκανα και "πιλότο", αλλά η συγκεκριμένη ιδέα δεν ενδιέφερε». Ειδήσεις σήμερα:
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.