Γη της Ελιάς: Η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της

Γη της Ελιάς: Η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της

Νέο επεισόδιο σήμερα στις 21:00 στο MEGA

gh_the_elias
Η σειρά του MEGA «Η Γη της ελιάς» επιβεβαιώνει τη δυναμική της με ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Σήμερα στις 21:00 στο MEGA, ο Κίμωνας ξεκαθαρίζει στον πατέρα του τις προθέσεις του, η Ιουλία και ο Αλέξης εγκαταλείπουν τη Μυρτάλη και η Εύα βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της.


Διαβάστε την περίληψη του νέου επεισοδίου

Ο Κίμωνας, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι΄ αυτό τον λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία. Η Μυρτάλη ζητά από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα. Στο μεταξύ, οι ισορροπίες στη σχέση Μυρτάλης και Αλέξη φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Δημοσθένη, ενώ η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Ο Κίμωνας, μετανιωμένος, επιστρέφει στη Μάνη και δηλώνει με οργή στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά στις παράνομες δραστηριότητές του.

Δείτε το τρέιλερ 

Η Γη της Ελιάς - Β' Κύκλος | Τετάρτη 18/1 21:00 (trailer)


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
Ειδήσεις σήμερα:

Σπασμένα πλευρά και χτυπήματα στο κεφάλι είχε ο λογιστής - Τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Συνετρίβη ελικόπτερο στην Ουκρανία - Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών και άλλοι 17 άνθρωποι

Πώς κατάλαβε η Σακίρα ότι ο Πικέ την απατούσε - Τον πρόδωσε η... μαρμελάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης