Μπορεί πλέον η Σακίρα και ο Πικέ να έχουν χωρίσει με τις «μπηχτές» του ενός στον άλλο να μην έχουν τέλος αυτό το διάστημα, αλλά κάποτε ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ξένης σόου μπιζ.
Στις αρχές της σχέσης τους, είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Μυκόνου, με τον φακό των παπαράτσι να τους απαθανατίζει σε τρυφερές στιγμές.
Βίντεο του Mykonos Live TV γυρίζει τον χρόνο στο 2011 στις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι στο νησί των Ανέμων.
Δείτε το βίντεο
Η κάμερα τους κατέγραψε σε τετ-α-τετ τόσο στο μπαλκόνι της πολυτελούς σουίτας του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, όσο και στο ξύλινο πειρατικό σκάφος με το οποίο πήγαν κρουαζιέρα στη Δήλο.
Στο κλιπ το πρώην πλέον ζευγάρι, κάθεται αγκαλιασμένο σε μια ξαπλώστρα και ανταλλάσσει μερικά φιλιά, ενώ πάνω στο σκάφος που επιβιβάστηκε με προορισμό την Δήλο η σταρ και ο ποδοσφαιριστής παραμένουν αχώριστοι.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.