Αναστασία Τσιλιμπίου για «Αυτή η νύχτα μένει»: «Στα νέα επεισόδια γίνεται χαμός»
«Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα» τόνισε η νεαρή ηθοποιός
Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η οποία υποδύεται τη γλυκιά και συνεσταλμένη Μυρτώ στο «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τη σειρά του Alpha, τον πρώτο της ρόλο στο «Για την καρδιά ενός αγγέλου» σε ηλικία μόλις 9 ετών, αλλά και τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.
Όσον αφορά στο «Αυτή νύχτα μένει» αποκάλυψε: «Στα νέα επεισόδια και από όσα είδατε στο trailer θα γίνει χαμός. Έχουμε πορωθεί και οι ίδιοι με αυτά που συμβαίνουν και ανυπομονούμε να τα δει και ο κόσμος. Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα».
Δείτε το βίντεο
Μιλώντας για τη συμπεριφορά του «Μανώλη» που την παράτησε όταν είδε με τα μάτια του ότι δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί: «Ήταν μια ανατροπή του ρόλου του Μανώλη που έδειχνε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, ότι αγαπά τη Μυρτώ, ότι τη θέλει και ξαφνικά έδειξε το αληθινό του πρόσωπο».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.