«Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά να μην παίρνουν σοβαρά τη ζήλεια που ίσως δεχτούν» λέει η Αναστασία Τσιλιμπίου

«Οι γονείς πρέπει να μαθαίνουν στα παιδιά να μην παίρνουν σοβαρά τη ζήλεια που ίσως δεχτούν» λέει η Αναστασία Τσιλιμπίου

Η πρωταγωνίστρια της σειρά «Κομάντα και Δράκοι» ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός από τα 12 έτη της

αναστΑΣ
Το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, η Αναστασία Τσιλιμπίου, πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι», παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Οι φίλοι μου μού λένε ότι βλέπουν την Αναστασία στο πρόσωπο της Ναυσικάς, αλλά εγώ δεν το βλέπω» αποκάλυψε η ηθοποιός αναφορικά με τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA.



Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν ήταν 12 ετών, μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη όταν γύριζαν το «Νησί». Όπως δήλωσε η ίδια, ήταν σημαντικό το ότι οι γονείς της τη στήριζαν σε κάθε της βήμα και φρόντιζαν να παραμείνει παιδί της ηλικίας της.

«Το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να μάθουν το παιδί τους να μην παίρνει σοβαρά ούτε την άρνηση, ούτε τη ζήλεια, που μπορεί να δεχτεί από τους συνομίληκους του» υπογράμμισε.

Μετά το «Νησί», δεν δεχόταν προτάσεις και εκεί ήταν που κατάλαβε ότι δεν γίνεται να κερδίζει όλες τις δουλειές. Η ηθοποιός τόνισε πως πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα εάν τους απορρίπτουν σε κάποια δουλειά. Το «όχι» σε μία δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος καλός σε κάτι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgbm2h7iltfl-st)
Κλείσιμο

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε και σε μία τουρκική σειρά, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Κιοσέμ Σουλτάνας. Στην αρχή δεν πίστευε ότι βρισκόταν εκεί και δεν γνώριζε τη γλώσσα, επομένως αποστήθιζε τα λόγια της.

Η πανέμορφη ηθοποιός ασχολείται αρκετά με τα social media και παραδέχεται πως στην αρχή την «έριχναν» πολύ τα αρνητικά σχόλια.

«Οι λέξεις που αραδιάζουν, χωρίς να σκέφτονται τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στον άλλον, είναι επικίνδυνες και ανησυχητικές» τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γιώργος Τράγκας

ΕΜΥ: Το δελτίο επιδείνωσης καιρού αναβαθμίστηκε σε δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Yποχρεωτικός έγινε ο εμβολιασμός των υγειονομικών και στην Γερμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης