Τζέιν Φόντα: Εκθειάζει τον Τομ Μπρέιντι - «Έμεινα άναυδη από το δέος»

Τζέιν Φόντα: Εκθειάζει τον Τομ Μπρέιντι - «Έμεινα άναυδη από το δέος»

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «80 for Brady», όπου θα εμφανιστεί και ο σταρ του NFL, τον οποίο και συνάντησε στα γυρίσματα

fonta_brady
Η Τζέιν Φόντα πρωταγωνιστεί σε μια ακόμα κωμωδία, που αφηγείται την περιπέτεια τεσσάρων φιλενάδων και τον τρόπο που βιώνουν τη ζωή στην τρίτη ηλικία.

Το φιλμ τιτλοφορείται ως «80 for Brady» και αφορά μία αθλητική περιπέτεια, όπου οι φίλες αποφασίζουν να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν το Super Bowl του 2017.

Εκεί βρίσκεται και ο Τομ Μπρέιντι, ως αρχηγός της ομάδας New England Patriots που έφερε μία ιστορική νίκη εκείνη τη χρονιά. Μάλιστα, ο Μπρέιντι είναι ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας.


Η Φόντα βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, δίπλα στις συμπρωταγωνίστριές της, Λίλι Τόμλιν, 83 ετών, Ρίτα Μορένο, 90 ετών και Σάλι Φιλντ, 76 ετών.

Σε δηλώσεις της με αφορμή το φιλμ, ανέφερε πως όταν συναντήθηκε με τον πρώην πλέον σύζυγο της Ζιζέλ, στα γυρίσματα, ένιωσε «τα γόνατά της να λύνονται».
Κλείσιμο

Πιο αναλυτικά, ανέφερε πως: «Αισθάνομαι δέος για το ταλέντο του. Όταν κάποιος είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε αυτό που κάνει, πρέπει να το τιμάς και να το σέβεσαι. Είχα μείνει άναυδη από το δέος» και πρόσθεσε: «Ήταν ευγενικός και ταπεινός, που είναι δύσκολο να το πιστέψεις γνωρίζοντας πόσο καλός είναι σε αυτό που κάνει, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν γλυκός και ευγενικός».
Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δολοφονία με μαχαίρι 31χρονου ξεναγού από δύο γυναίκες στη Βραζιλία - Δείτε βίντεο

Με πλαστικό όπλο ο ληστής στο εστιατόριο του Χιούστον - 9 φορές τον πυροβόλησε ο πελάτης

Αύριο η δίκη της Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Τι λέει ο Κούγιας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης