Το παλεύει ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη μαγειρική αλλά δεν φαίνεται να πείθει για τις ικανότητές του. Ο μεγάλος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ επιχείρησε να δώσει τη δική του εκδοχή σε ένα παραδοσιακό κυριακάτικο δείπνο.
Ο εκκολαπτόμενος σεφ σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram έδειξε βήμα βήμα τη διαδικασία. Οι followers του όμως έμειναν έκπληκτοι από την τεράστια ποσότητα βουτύρου και λαδιού που χρησιμοποίησε, με κάποιους να λένε επίσης ότι το κρέας ήταν ωμό όταν το τοποθέτησε με υπερηφάνεια στην πιατέλα με σκοπό προφανώς να το σερβίρει.
Ο Μπρούκλιν ξεκίνησε τη διαδικασία αλείφοντας το κρέας με δύο πλάκες βούτυρο, σκόρδο και μυρωδικά πριν το βάλει στο φούρνο.
Ακολούθησαν οι πατάτες που ήταν καλυμμένες με λάδι και λίπος βοδινού κρέατος για να γίνουν όπως είπε «πραγματικά τραγανές».
Το βούτυρο είχε πάλι την τιμητική του όταν μαγείρεψε λαχανικά και καρότα με τον χυμό τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.