Μπρούκλιν Μπέκαμ: Φτιάχνει πίτσα αλλά οι followers του τη βρίσκουν άψητη

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Φτιάχνει πίτσα αλλά οι followers του τη βρίσκουν άψητη

Συνεχίζεται το τρολάρισμα στα social media μετά την κατακραυγή που είχε δεχτεί όταν εθεάθη να οδηγεί McLaren αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων

Bekam_Pitsa
O Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει μιλήσει πολλές φορές για τα σχέδιά του να μετατρέψει το πάθος του για τη μαγειρική σε μία μεγάλη καριέρα σεφ.

Ο νεαρός έδειξε τις μαγειρικές του ικανότητες στους εκατομμύρια ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φτιάχνοντας σπιτική πίτσα, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τη συνταγή.

Ωστόσο αρκετοί από τους followers δεν έδειξαν να... πείθονται από την προσπάθειά του 23χρονου γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Μπρούκλιν ξεκίνησε φτιάχνοντας το ζυμάρι. Το βίντεο τον δείχνει να ρίχνει λάδι σε ένα μπολ με αλεύρι, το οποίο στη συνέχεια ζυμώνει με νερό.

Ο νεαρός Μπέκαμ ετοίμασε τη σάλτσα ντομάτας ενώ έψησε μερικά μανιτάρια και πρόσθεσε σκόρδο και σπανάκι.

Και μπορεί η σύζυγός του Νίκολα Πελτζ που δοκίμασε την πίτσα του να την αποθέωσε δεν συνέβη το ίδιο όμως και με τους followers του.



Ένας ακόλουθος είπε στον Μπρούκλιν: «Αν έχεις άλλη δουλειά, κράτα τη», ενώ ένας άλλος είπε: «Η βασική σου σάλτσα είναι στα σοβαρά ντομάτες σε κονσέρβα και ωμό σκόρδο;».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Απλά ένας μάγειρας, όχι σεφ. Επιπλέον, πάρα πολύ κρούστα σε αυτή τη ζύμη με ντομάτες σε κονσέρβα».

Ένας άλλος χρήστης απλά του είπε να «σταματήσει», ενώ πολλοί σχολίασαν ότι η πίτσα φαινόταν «μισοψημένη».

Beckam1


Ευτυχώς σε κάποιους άρεσε η προσπάθεια καθώς ένας έγραψε: «Θα πρέπει να φτιάξεις ένα Ιnstagram μόνο για τις συνταγές σου και να τις μοιράζεσαι».

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Αυτό με έκανε να πεινάσω τόσο πολύ για πίτσα», ενώ ένας άλλος πρόσθεσε απλώς ότι η πίτσα τον έκανε να του «τρέχουν τα σάλια».

Beckam2
Κλείσιμο


Δηλώνει σεφ αλλά οδηγεί McLaren
Το βίντεο αυτό έρχεται μετά το τρολάρισμα που δέχτηκε ο Μπρούκλιν Μπέκαν από έναν δημοφιλή σταρ του TikTok για την καριέρα που προσπαθεί να κάνει ως σεφ. Τον ρώτησε τι ακριβώς κάνει για να ζήσει αλλά και πώς κατάφερε να αποκτήσει το σούπερ αυτοκίνητο McLaren αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

Ο διάσημος TikToker, Ντάνιελ Μακ, εντόπισε τον γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ στον δρόμο και είχαν έναν σύντομο διάλογο μεταξύ τους. 
Ο Ντάνιελ Μακ συνηθίζει να σταματάει ανθρώπους με εκκεντρικά και ακριβά αυτοκίνητα, ρωτώντας τους τι δουλειά κάνουν.

Προς έκπληξή του, «έπεσε» πάνω στον Μπέκαμ, ο οποίος οδηγούσε μια McLaren που κοστίζει γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Όταν λοιπόν τον ρώτησε τι επαγγέλεται, ο ίδιος απάντησε «σεφ». Τότε ο Μακ του είπε: «Αλήθεια. Είσαι σαν να λέμε ο καλύτερος σεφ του κόσμου;» με τον Μπέκαμ να λέει «προσπαθώ να γίνω».

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από τους επίσημους λογαριασμούς του Μακ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για τον... σεφ Μπέκαμ που οδηγεί το πανάκριβο αμάξι.

«Τι δουλειά κάνεις; Οι γονείς μου είναι πλούσιοι και αυτό είναι το vibe», «Τι δουλειά κάνεις; Γεννήθηκα. Γεννήθηκα σε μία οικογένεια εκατομμυρίων και τώρα παντρεύτηκα την κόρη ενός δισεκατομμυριούχου. Όμως είμαι σεφ» ήταν μόνο μερικά από τα ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε ο Μπέκαμ.

Δεν έλειψαν ωστόσο και οι υποστηρικτές του, οι οποίοι τόνισαν ότι φάνηκε αρκετά ταπεινός στο βίντεο, επισημαίνοντας ότι δεν έδωσε ολόκληρο το όνομά του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι παρά τα χρήματα που έχει, προσπαθεί να χτίσει μία καριέρα με τις δυνάμεις του.

Δείτε το βίντεο και τα καυστικά σχόλια των χρηστών στο Instagram

mpekami8987
mpekam231
mpekam1212
Υπενθυμίζεται, ότι το όνομά του βρέθηκε και πάλι πρόσφατα στην επικαιρότητα, μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη γυναίκα του, Νίκολα και τη μητέρα του, Βικτόρια, να μην έχουν καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Page Six» πεθερά και νύφη βρίσκονται σε ψυχρό πόλεμο. Η 27χρονη Πελτζ παντρεύτηκε τον Απρίλιο τον 23χρονο Μπρούκλιν Μπέκαμ, τον μεγαλύτερο γιο της Βικτόρια και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τα προβλήματα όμως ανάμεσα στις δύο κυρίες είχαν εμφανιστεί ακόμη και πριν από τον γάμο. «Δεν αντέχουν η μια την άλλη και δεν μιλάνε», είπε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας. «Η προετοιμασία του γάμου ήταν φρικτή».

Η πηγή λέει ότι η Πελτζ -η οποία είναι η ηθοποιός κόρη του Νεοϋορκέζου δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ δεν ήθελε η πεθερά της «να συμμετέχει στον σχεδιασμό και δεν ενημέρωνε τη Βικτόρια για τίποτα. Η επικοινωνία ήταν ελάχιστη».

Προφανώς, η ψυχρή στάση δεν βοήθησε την κυρία Μπέκαμ- η οποία δυσκολευόταν έτσι κι αλλιώς να έρθει κοντά με το νέο μέλος της οικογένειας – και να δει την καλή πλευρά της νύφης της.

Πρόσθεσαν ότι η σχέση τους έχει μετατραπεί σε «ασταμάτητο μικροπρεπές δράμα» και αυτό έρχεται ανάμεσα στους Μπέκαμς -που ζουν πλέον στο Μαϊάμι. «Δεν του έχουν μιλήσει πολύ τους τελευταίους μήνες», είπε μια άλλη πηγή. Οι ίδιες πηγές υποψιάζονται ότι η Πελτζ μπορεί να ζηλεύει την πεθερά της διότι είναι παγκοσμίως γνωστή και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της. Καμία από τις δυο κυρίες δεν έχουν μιλήσει για το θέμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Ισχυρές καταιγίδες το επόμενο 48ωρο


Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Απολογείται σήμερα ο πατέρας - Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου


Τουρκικές προκλήσεις: Τέλος στις «διακοπές» με μπαράζ απειλών, παραβιάσεων και εμπλοκών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης