Βίντεο: Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με δάκρυα στα μάτια για την πρόκληση της... καυτερής τορτίγιας

Βίντεο: Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ με δάκρυα στα μάτια για την πρόκληση της... καυτερής τορτίγιας

Η νέα επικίνδυνη μόδα στα social media λέγεται «Paqui One Chip Challenge» και προκαλεί από σοβαρά προβλήματα στο στομάχι μέχρι και ανακοπές

Brooklyn_Exof
Ποτάμι... τα δάκρυα στο πρόσωπο του Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος συμμετείχε στο «Paqui One Chip Challenge». Ο 23χρονος σεφ βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να τρώει τρώει την καυτερή τορτίγια του Paqui, που είναι πασπαλισμένη με ένα εξαιρετικά καυτερό καρύκευμα. Στόχος της καυτερής πρόκλησης είναι να περιμένει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερο, πριν φάει ή πιει οτιδήποτε.



Ωστόσο, ο γιος της γνωστής οικογένειας δεν φαίνεται να τήρησε αυτό το κομμάτι της πρόκλησης, καθώς είχε ένα ποτήρι γάλα στο χέρι του, ενώ έτρωγε το τσιπ. Τα δάκρυα άρχισαν γρήγορα να τρέχουν στο πρόσωπό του καθώς έτρωγε το τσιπ που είναι φτιαγμένο με την Carolina Reaper, δηλαδή την πιο καυτερή πιπεριά τσίλι στον κόσμο.

Broyklyn
Broyklyn1
Broyklyn2


Ο ιστότοπος της Paqui αναφέρει: «Η Paqui είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ: "Φάτε ολόκληρο το τσιπ. Περιμένετε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν πιείτε ή φάτε οτιδήποτε. Δημοσιεύστε την αντίδρασή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το #onechipchallenge και αναφέρετε το @paquichips».

@lalachavez1026

#neveragain #onechipchallenge #paquichipchallenge #fyp felt it in my nostrils I will never be this bold again😭😂😭😭

♬ Oh No - Kreepa
Κλείσιμο


Έχουν υπάρξει αναφορές για ανθρώπους που υπέφεραν από πόνους στο στομάχι μετά τη συμμετοχή τους στην πρόκληση, ενώ πρόσφατα κλήθηκε ασθενοφόρο σε σχολείο στη Μινεσότα, όταν μια ομάδα μαθητών έφαγε τα τσιπς.

Μερικοί άνθρωποι εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τον Μπρούκλιν με έναν χρήστη του Instagram να γράφει: «Μην τρώτε αυτά τα τσιπς. Έχω 7 παιδιά στο χειρουργείο εξαιτίας αυτών».

Ένα άλλο άτομο ισχυρίστηκε ότι είχε δει «τρεις καρδιακές ανακοπές» που σχετίζονται με αυτή την άκρως επικίνδυνη πρόκληση.

Ένας άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Ονομάζονται paquis one chip challenge και είναι εξαιρετικά καυτερά με τις πιο καυτερές πιπεριές που έχουν υπάρξει ποτέ. Πολύ επικίνδυνο».

Sxolia


Η Paqui προειδοποιεί ότι δεν πρέπει όλοι να δοκιμάσουν την πρόκληση, λέγοντας: «Μην τρώτε εάν είστε ευαίσθητοι στα καυτερά φαγητά, αλλεργικοί στις πιπεριές, στα νυχτολούλουδα ή στην καψαϊκίνη, ή είστε έγκυος ή έχετε οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση».

Η εταιρεία προειδοποιεί επίσης να κρατάτε τα τσιπς μακριά από τα παιδιά και να ζητάτε ιατρική βοήθεια εάν αισθανθείτε ναυτία, λιποθυμία ή δυσκολία στην αναπνοή μετά την κατανάλωση.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πρωθυπουργός-φάντασμα» η Λιζ Τρας - Τα τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα στη Βρετανία

Απορρίφθηκε το αίτημα να διεξαχθεί η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Αθήνα

Δένδιας: Ρεσιτάλ υποκρισίας από την Τουρκία, παραβιάζει θεμελιώδεις κανόνες του διεθνούς δικαίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης