Με τη σειρά της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέβασε μία φωτογραφία του μεγάλου συνθέτη και κιθαρίστα, ενώ στο story ακούγεται το τραγούδι «Παλιάτσος» του ίδιου.
Στη λεζάντα, η ερμηνεύτρια έγραψε: «Νότη μου, από σήμερα εσύ θα είσαι αυτό το αστέρι που έλεγες στα τραγούδια σου. Σε θαυμάζω, σε αγαπώ και σέβομαι την ησυχία σου! Καλό ταξίδι και συλληπτήρια στην οικογένεια».
Δείτε στιγμιότυπο από την ανάρτησή της
Το «αντίο» της Χάρις Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου είπε το δικό της «αντίο» μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η ερμηνεύτρια ανάρτησε ένα κοινό τους στιγμιότυπο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λαβωματιά», για το οποίο συνεργάστηκαν. Ο Νότης Μαυρουδής είχε γράψει τη μουσική για το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2002 του άλμπουμ «Στην ηχώ του έρωτα».
«Καλό σου ταξίδι ακριβέ μου Νότη. Η μουσική σου θα φωλιάζει μέσα μας για πάντα» έγραψε στη λεζάντα η Χάρις Αλεξίου.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.