Ο Σον Μέντες ευχήθηκε στους θαυμαστές του για τα Χριστούγεννακάνοντας βουτιές στα παγωμένα νερά ενός ποταμού.
Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο Instagram, φαίνεται να βγάζει τα ρούχα του και να παίρνει μία βαθιά ανάσα πριν μπει στα παγωμένα νερά, ενώ κάνοντας την πρώτη βουτιά φώναξε: «Ουάου, κάνει κρύο!».
Ο Μέντες έμεινε στο νερό για λίγο και καθώς έβγαινε σχολίασε: «Είναι πραγματικά κρύο».
Δεν έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν ο τραγουδιστής, αλλά όπως ήταν φανερό από το βίντεο που δημοσιεύτηκε υπήρχε χιόνι στην όχθη του ποταμού. Μάλιστα μετά τη βουτιά ο ίδιος αναφώνησε: «Δεν αισθάνομαι τίποτα» και καθώς φορούσε τα ρούχα του, πρόσθεσε: «Αυτό ήταν πραγματικά καλό».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.