Οικογενειακές φωτογραφίες από τα παλιά ανάρτησε η Κρις Τζένερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.
Η 70χρονη τηλεπερσόνα έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και παρουσίασε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από το πώς πέρναγε μαζί με την οικογένειά της τη συγκεκριμένη γιορτή.
Σε αυτές, οι ανήλικες τότε κόρες της ποζάρουν, κρατώντας άλλοτε λούτρινα λαγουδάκια και άλλοτε καλαθάκια με χρωματιστά αυγά, ενώ απαθανατίζονται με τη μητέρα τους και τον εκλιπόντα πατέρα τους, Ρόμπερτ Καρντάσιαν. «Καλό Πάσχα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κρις Τζένερ, στέλνοντας τις ευχές της στους θαυμαστές της.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV