Πιτ Ντέιβιντσον - Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ

Πιτ Ντέιβιντσον - Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Χώρισαν σε χρόνο ρεκόρ

Ο ηθοποιός και το μοντέλο ήταν μαζί για λιγότερο από δύο μήνες

pete-davidson-emily-ratajkowski
Οι τίτλοι τέλους έπεσαν πολύ νωρίς κι έτσι οι... «Νταβιντόφσκι», δηλαδή το ζεύγος Πιτ Ντέιβιντσον και Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν είχαν μέλλον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ντέιβιντσον και η Ραταϊκόφσκι, που χώρισε τον Σεπτέμβριο με τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΚλαρντ, έγιναν ζευγάρι τον Νοέμβριο και φωτογραφήθηκαν μαζί σε αγώνα των Knicks τον ίδιο μήνα.

Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι ίσως και οι δύο να έχουν ήδη βρει τον... επόμενο. Ο Ντέιβιντσον εθεάθη πρόσφατα με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Bodies Bodies Bodies Τσέις Σούι Γουόντερς, ενώ η Ραταϊκόφσκι απαθανατίστηκε με τον καλλιτέχνη Τζακ Γκριρ.



«Τώρα μαθαίνουμε ότι χώρισαν τους δρόμους τους και έχουν περάσει στη... ζώνη των φίλων», είπε μια πηγή, προσθέτοντας, ότι «και οι δύο είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξη».

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντέιβιντσον εντοπίστηκε τρεις φορές με την Γουόντερς. Τους είδαν έξω από το διαμέρισμά του, να ψωνίζουν μαζί στο Μπρούκλιν και σε έναν αγώνα των Rangers.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, η Ραταϊκόφσκι απολαμβάνει την ελευθερία της και δεν σταματά να βγαίνει ραντεβού.

Την περασμένη εβδομάδα εθεάθη με τον Γκριρ, ενώ τον Νοέμβριο βγήκε με τον DJ Orazio Rispo και είχε φωτογραφηθεί να φιλιέται στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο.

Επίσης, μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε στο podcast της High Low ότι μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών.

«Είπα μέσα μου "δεν γα****". Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», είπε αρχικά.



Αν και δεν διευκρίνισε σε ποια εφαρμογή έγινε μέλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί μερικά αιτήματα από γυναίκες, τα οποία και χαρακτήρισε «συναρπαστικά».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως αν και της αρέσει, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης