Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Εθεάθη να φιλιέται έξω από το διαμέρισμά της με τον καλλιτέχνη Τζακ Γκριρ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Εθεάθη να φιλιέται έξω από το διαμέρισμά της με τον καλλιτέχνη Τζακ Γκριρ

Το μοντέλο έχει αλλάξει πολλούς συντρόφους το τελευταίο διάστημα - Όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιο με τον Πιτ Ντέιβιντσον δεν ήταν κάτι σοβαρό

ratakovski-mak
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι φαίνεται πως αδιαφορεί πλήρως για τα δημοσιεύματα και φροντίζει να απολαμβάνει την ελευθερία της.

Αν και το τελευταίο διάστημα, το έχει «παρακάνει» με τις γνωριμίες της, με αποτέλεσμα το όνομά της να πρωταγωνιστεί στα ταμπλόιντ, δεν δείχνει να πτοείται.

Νέες φωτογραφίες που εξασφάλισε η DailyMail, τη δείχνουν σε έξοδό της με τον καλλιτέχνη, Jack Greer μπροστά από το διαμέρισμά της. Σε κάποιες από αυτές, κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ σε άλλες φαίνονται να ανταλλάζουν ένα φιλί. Όπως αναφέρει ο ίδιος στους λογαριασμούς του στα social media, ασχολείται με το σχέδιο, τη φωτογραφία, τη γλυπτική και τον σχεδιασμό ενδυμάτων.


Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι λεγόταν πως συνδέεται ερωτικά με τον Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ πηγή από το περιβάλλον τους είχε αναφέρει πως «τα πράγματα μεταξύ τους γίνονται πιο σοβαρά».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το μοντέλο παραμένει σταθερό στις αρχικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το διαζύγιό της από τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, είχε αναφέρει πως θέλει να απολαύσει την ελευθερία της και να μην μπει σε κάποια αποκλειστική σχέση, ενώ είχε αφήσει υπονοούμενα πως είναι πολυγαμική.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε podcast της Apple αποκάλυψε πως κατέβασε εφαρμογή γνωριμιών, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένη που δέχεται αιτήματα από γυναίκες. Άλλωστε, στο παρελθόν είχε αναφέρει ξανά πως ελκύεται και από τα δύο φύλα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό - «Αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουν πάθει και άλλοι»

Εύα Καϊλή: Την επισκέφθηκε στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της

Παρίσι: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς - Συνελήφθη ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης