Η ηθοποιός υποστήριξε σθεναρά τον συνάδελφό της, ενώ υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επιδεικνύουν το μόριό τους στις πρόβες».
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε για τις δηλώσεις της: «Επειδή ήμουν μπροστά, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να δώσουμε παραπάνω σημασία. Δεν ήταν δήλωση, ένορκη κατάθεση ήταν. Τι να σας πω τώρα; Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα στο ελληνικό θέατρο».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp6fgtuz3m0x)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τη συνάδελφό του: «Δεν ήταν υπερβολική στιγμή, ήταν χυδαίο».
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στον Γιώργο Κιμούλη και την πολυσυζητημένη «θεατρική του επιστροφή». Σχολίασε μάλιστα, τη δήλωσή του ότι «δεν έφυγε από κάπου για να γυρίσει».
«Ο κύριος Κιμούλης είπε κάτι πολύ πετυχημένο και εύστοχο. Ξαναγυρίζει αυτός που έχει φύγει. Ο κύριος Κιμούλης δεν είχε φύγει από κανένα επάγγελμα. Ούτε υπήρχε πρόθεση από κανέναν, νομίζω, να φύγει ο κύριος Κιμούλης από το επάγγελμα», είπε.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.