GNTM 5: Ενός κακού... Μύρια έπονται, η τελική 5άδα - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Ενός κακού... Μύρια έπονται, η τελική 5άδα - Δείτε βίντεο

Το διπλό concept της σύγχρονης γυναίκας που δυσκόλεψε τις διαγωνιζόμενες και η κοπέλα που… πήρε τη δουλεία

Collage_Maker-20-Dec-2022-12_37-AM
Η αντίστροφη μέτρηση του μεγάλου τελικού για το GNTM 5 ξεκίνησε , καθώς την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, θα γίνει γνωστό ποιο μοντέλο θα κερδίσει τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο. Στον τελικό όμως δεν θα βρίσκεται η Μύρια Κυριακίδου.

Το 19χρονο μοντέλο από την Κύπρο, την οποία παρομοίαζαν με την Κένταλ Τζένερ, στην δοκιμασία αποχώρησης την Δευτέρα (19/12) το βράδυ δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης, την έπιασε πανικός και δεν πρόλαβε να κουμπώσει το φόρεμά της, γεγονός που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα και τους κριτές που της έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας του Star.



Η δοκιμασία ήταν αρκετά δύσκολη για τα 6 κορίτσια που έχουν απομείνει στο GNTM 5. Σε ένα υπαίθριο σετ στο κέντρο της Αθήνας οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υπηρετήσουν ένα διπλό concept: στο πρώτο υποδύθηκαν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της - και συγκεκριμένα στο Citroën Ami, που θα κερδίσει η νικήτρια του τελικού- ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα Georg Jensen, που φορούν.

GNTM 5 | Είναι αυτή η πιο δύσκολη δοκιμασία του διαγωνισμού;


Τα ζητούμενα ήταν πολλά και δύσκολα και οι απαιτήσεις των κριτών και του φωτογράφου, Κοσμά Κουμιανού, μεγάλες. Όλα τα μοντέλα δυσκολεύτηκαν πολύ ενώ κάποια δεν καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

Η Κότυ, λόγω ύψους δε χωρούσε πολύ καλά μέσα στο αυτοκίνητο και δυσκολεύτηκε να αλλάξει ρούχα και την ώρα της φωτογράφισης δε φόρεσε τα μποτάκια της, ενώ η Μύρια την ώρα του σετ δεν της βγήκαν οι πόζες όπως θα ήθελε, πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Κλείσιμο
GNTM 5 | Λύγισε η Μύρια την ώρα της φωτογράφισης


Η κοπέλα που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν η Βικτώρια, η οποία είχε και το disadvantage.



Αντίθετα, Μύρια και Κότυ είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες σε αυτή τη φωτογράφιση με αποτέλεσμα να βρεθούν στο bottom 2 του GNTM 5.


«Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Σας περίμενα και τις δύο στον τελικό», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Μύρια θέλω να μου πεις αλήθεια για το τι σου συνέβη εκείνη τη στιγμή», είπε η κριτής απευθυνόμενη στη διαγωνιζόμενη και εκείνη της είπε πως πανικοβλήθηκε επειδή δεν της έμπαινε το φόρεμα.

«Αν πανικοβάλλεσαι με ένα φόρεμα, τότε λυπάμαι αλλά δεν είσαι έτοιμη γι’ αυτή τη δουλειά», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

«Αυτή που θα συνεχίσει και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό είναι η Κότυ», πρόσθεσε στη συνέχεια και έτσι μια ανάσα πριν τον τελικό αποχώρησε η Μύρια.

«Ήξερα ότι θα έφευγα γιατί αν συγκρίναμε τις δυο φωτογραφίες της Κότυ ήταν καλύτερη. Είναι μια εμπειρία που θα κρατήσω για μια ζωή. Θα κρατήσω τα θετικά και όσα έμαθα για να με βοηθήσουν στις δουλειές που θα έχω έξω», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μύρια.

GNTM 5 | Δεν περίμενε κανείς τη σημερινή αποχώρηση - Αυτή είναι η τελική 5άδα! - 19.12.22


Οι συμπαίκτριές της δε χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη, γιατί πίστευαν πως θα ήταν στον τελικό.

Τα κορίτσια που είναι στο top 5 του GNTM 5 είναι οι: Κότυ, Μάρα, Βικτώρια, Αλεξία και Μαρίτα







Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης