Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη και μέσα σε αυτή, έκανε και μια αποκάλυψη για το παρελθόν της.
Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε προσωπικές ιστορίες της ζωής της, όπως μια αποβολή που είχε.
«Δεν υπήρξα τόσο τυχερή στον έρωτα. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μαρτύριο, οπότε τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια του. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω ούτε την κολώνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά, αλλά του είπα "όχι, τώρα είναι αργά"», περιγράφει στο περιοδικό «Λοιπόν».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τωρινό της σύντροφο και μίλησε για τη γνωριμία τους. «Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα, το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι που πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός "βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι". Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά από αυτό, γνώρισα τον σύντροφό μου. Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο», εξήγησε η ηθοποιός.
«Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στην επιθυμία που είχε να γίνει μητέρα, αλλά και το πόσο της στοίχισε το ότι δεν τα κατάφερε.
«Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Ανδρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα για αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί, αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα, δούλευα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου "παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ, ενώ είσαι έγκυος" και τελικά, απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα», είπε κλείνοντας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.