Κλέλια Ανδριολάτου: «Προσπαθεί να καταλάβει το Άμστερνταμ» - Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Κλέλια Ανδριολάτου: «Προσπαθεί να καταλάβει το Άμστερνταμ» - Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο και ένα βίντεο από το ταξίδι της στην Ολλανδία

klelia_ollandia
Κι ενώ το «Maestro» συνεχίζει να καταγράφει ρεκόρ τηλεθέασης, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Κλέλια Ανδριολάτου, βρίσκεται σε ταξίδι στην Ολλανδία.

Η ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ, όπως φαίνεται από την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στο Instagram. Μέσα από το προσωπικό της προφίλ, ανέβασε μία φωτογραφία της και ένα βίντεο από την ολλανδική πρωτεύουσα.

Φορώντας μαύρο μπουφάν και μπότες, πολύχρωμα γάντια και ένα κίτρινο φόρεμα, η Κλέλια Ανδριολάτου απαθανατίζεται σε μία αυθόρμητη πόζα, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στην ίδια δημοσίευση, ανέβασε και ένα βίντεο που δείχνει στους ακολούθους της τη θέα από το παράθυρο, πιθανότατα του δωματίου, όπου διαμένει.

Στη λεζάντα έγραψε: «Προσπαθώ να καταλάβω το Άμστερνταμ» και πρόσθεσε σε hashtag ότι «το αγαπά».

Δείτε την ανάρτησή της




Οι πρόσφατες δηλώσεις της για το «Maestro»

Η Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πρόσφατα και μίλησε για τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του MEGA, «Maestro». Όπως αποκάλυψε, είχε δει όλα τα επεισόδια της σειράς πριν προβληθούν στην τηλεόραση και, μεταξύ άλλων, απάντησε στο ποια ήταν η αγαπημένη της σκηνή.

«Είχα δει τα επεισόδια του "Maestro" πριν προβληθούν. Μαζευόμασταν όλοι στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγγέλναμε και βλέπαμε τη σειρά. Το αποτέλεσμα που βλέπω στη σειρά, είναι όπως το περίμενα, ίσως και καλύτερο» δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coqei0pm02d5)
Κλείσιμο

Όσον αφορά στην αγαπημένη της σκηνή η Κλέλια Ανδιολάτου είπε: «Η αγαπημένη μου σκηνή είναι η φαντασία της Κλέλιας στο οικογενειακό τραπέζι. Είχαμε περάσει φανταστικά, γιατί δεν υπήρχε ήχος στο σετ. Είμαι ένας άνθρωπος που βουτάω στο συναίσθημα. Όταν κάτι είναι υγιές δεν με αφορά η ηλικία, αλλά το μέγεθος της καρδιάς κάποιου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coqdzv7sz0rd)

Ακόμη, αναφέρθηκε και στα μαθήματα πιάνου που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της: «Τα μαθήματα πιάνου ήθελαν τρομερή μελέτη λόγω χρόνου και η βέσπα με φόβιζε πολύ, αλλά και τα δυο λειτούργησαν προσθετικά στο να αποδώσω καλύτερα τον ρόλο. Για τη σκηνή που παίζαμε πιάνο με τον Χριστόφορο είχαμε βάλει αυτοκόλλητα στα πλήκτρα για να παίξουμε. Έχω τόση εμπιστοσύνη στον Χριστόφορο γιατί ξέρει τι θέλει και πως θα το αποδώσει. Είναι γνώστης, δεν μας δυσκόλεψε καμία σκηνή. Δεν είχα σκεφτεί να παίζω σε σειρά του Παπακαλιάτη, αλλά το ήθελα πολύ. Ήταν πολύ ωραία η συγκυρία, γιατί μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή».

Επιπλέον, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και στη ζωή της στην Αθήνα: «Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να γράφω, έχω ημερολόγια και γράφω όταν πραγματικά το έχω ανάγκη. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν χορτασμένα από αγάπη. Το μονό που ίσως μου έλειψε ήταν λίγες περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, γιατί δούλευα από μικρή. Δούλευα ως μοντέλο και κάθε εβδομάδα έπρεπε να ταξιδεύω, αυτό σε συνδυασμό με το σχολείο ήταν δύσκολο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coqegdkr02uh)

«Οι γονείς μου είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ έχω φίλους και συγγενείς. Δεν αισθάνομαι μόνη μου στην Αθήνα, αλλά γενικά μου αρέσει η μοναχικότητα. Στην Αθήνα ζω 8 χρόνια τώρα. Προσαρμόζομαι εύκολα σαν άνθρωπος και δεν τρομάζω για πράγματα που περνούν από το χέρι μου» συμπλήρωσε η Κλέλια Ανδριολάτου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coqeha68dlsh)

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι μαγείρεμα, έχει θεραπευτική διάσταση και παρέχει ποιοτικό χρόνο, ενώ παράλληλα τόνισε ότι της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και το σπίτι της.


Ειδήσεις σήμερα:

Πετρέλαιο: Η ΕΕ ενέκρινε το πλαφόν στα 60 δολάρια ανά βαρέλι - Σφίγγει ο κλοιός για τη Μόσχα

Κιβωτός του Κόσμου: Οι πρώτες εικόνες της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ», δείτε βίντεο

Balenciaga: Ο Γεωργιανός διευθυντής ζητά συγγνώμη για τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης