Παύλος Χαϊκάλης: Επιμένει για την... αστρολογική πρόβλεψη στον Μίχο - Δείτε βίντεο

Παύλος Χαϊκάλης: Επιμένει για την... αστρολογική πρόβλεψη στον Μίχο - Δείτε βίντεο

«Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή» συμπλήρωσε με τις δηλώσεις του - Δείτε βίντεο

Xaikalis-Mihos
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, από την προβολή του αστρολογικού χάρτη του παιδεραστή Ηλία Μίχου, στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος Χαϊκάλης «έλυσε» τη σιωπή του και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα με τις δηλώσεις του ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό και τόνισε πως «φταίει ο Κρόνος» για τις πράξεις του, επειδή «είναι εποχή που θέλει σεξ».

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου, για να εξηγήσω τι συμβαίνει, για να κατανοήσουμε την ψυχολογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» αποκάλυψε επίσης ο ηθοποιός.

Δείτε βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cocqzhrwpyuh)

Κλείσιμο
Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cocr94jrrvft)


Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό» σχολίασε τις παραπάνω δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη λέγοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει αλλού τώρα… Δεν πειράζει, καλή καρδιά».

Παύλος Χαϊκάλης για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου

Η διαμόρφωση του αστρολογικού χάρτη του Ηλία Μίχου 
Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέλυσε μόλις χθες, 14 Νοεμβρίου, τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, αφήνοντας άφωνο το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό».

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα "μαλακά"», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».


Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρουσιαστών της εκπομπής.

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο... Γνωριζόμαστε χρόνια.Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες "δεν το πιάνω το θέμα αυτό". Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;» είπε αγανακτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι αντιδράσεις στο Twitter
Σάλος προκλήθηκε και στο Twitter, με τους χρήστες να μιλούν για «ντροπή».

Δείτε βίντεο: Πάυλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική… διάγνωση για τον Μίχο
Πάυλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική διάγνωση για...



Ειδήσεις σήμερα:

«Θέλω να δικαιώσω την ψυχούλα του παιδιού μου» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Bloomberg: Εκτός ορίων ο Ερντογάν στο Αιγαίο, στη χειρότερη ένταση της 10ετίας με την Ελλάδα

Πώς σώθηκε η Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη - Το ωστικό κύμα σκότωσε μπροστά της μία οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης