Μιλώντας στο «Πρωινό μας» πιβεβαίωσε ακόμη, ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος.
«Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;» είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας. Ήταν κάτι που περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, φτιαγμένη εξολοκλήρου από Έλληνες δημιουργούς, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην είμαι χαρούμενος;» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το «Maestro».
«Είναι μια καλή αρχή για να γίνεται πιο συχνά αυτό. Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος» συνέχισε και τέλος ανέφερε:
Υπενθυμίζεται, ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι»
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή