Γιώργος Λιανός: Έχουν καταστραφεί πάρα πολλές πίστες του Survivor

Γιώργος Λιανός: Έχουν καταστραφεί πάρα πολλές πίστες του Survivor

«Όλη η παραγωγή έχει πέσει τώρα με τα μούτρα και φτιάχνει καινούριες πίστες» ανέφερε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης 

Giorgos_Lianos
Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται σταδιακά να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι παίκτες και η παραγωγή είναι προετοιμασμένοι για το All Star Survivor. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε με δηλώσεις του, στην τελική ημερομηνία αναχώρησης των παικτών, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη που αφορά στο στήσιμο του παιχνιδιού.

Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα για να σου δώσω μία συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνήθως ξεκινάμε με 12-13 παίκτες σε κάθε ομάδα. Δηλαδή χρειάζονται 24-26 άτομα για να ξεκινήσει το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παραδέχθηκε ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες «για να βγει η σεζόν».

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η παραγωγή του Survivor, έχει πάει πίσω εξαιτίας καταστροφών που προκλήθηκαν από έναν τυφώνα στον Άγιο Δομίνικο: «Λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, κυρίως οι πίστες που ήταν στημένες δίπλα σε ακροποταμιές και ακροθαλασσιές. Οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει τώρα με τα μούτρα εδώ και 1-1μιση μήνα και φτιάχνει καινούριες πίστες».

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός τόνισε ότι ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς διαγωνιζόμενους, δεν μπορεί επί της ουσίας να πάρει το μέρος κάποιου, αλλά προτιμά να παραμένει ουδέτερος στις μεταξύ τους κόντρες και διαμάχες.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co1pcqatxuu9)

Ειδήσεις σήμερα:

Παμφάγοι οι Ελληνες - Το 73% καταναλώνει μέχρι και 3,3 κιλά κρέας το μήνα

Η μητέρα περιέγραφε «με απόλυτη φυσικότητα τα εκτρώματα στο σπίτι» στα Πετράλωνα

Η Λένι Κλουμ απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης