Λένι Κλουμ: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της

Λένι Κλουμ: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για την καμπάνια εσωρούχων με τη μητέρα της

Το 18χρονο μοντέλο και κόρη της Χάιντι Κλουμ δέχτηκε πολλά σχόλια για τη φωτογράφιση που έκαναν μαζί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων

leni-klum
Η Λένι Κλουμ νιώθει πολύ ευχαριστημένη για την καμπάνια εσωρούχων, την οποία ανέλαβε να κάνει μαζί με τη μητέρα της, Χάιντι Κλουμ, ανεξαρτήτως από τα σχόλια που δέχτηκαν.

Μιλώντας στην Page Six, το 18χρονο μοντέλο αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την ίδια και τη μητέρα της να ποζάρουν με εσώρουχα για ένα γνωστό brand.

Μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και οι φωτογραφίες τους έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, τα σχόλια που δέχτηκαν δεν ήταν μόνο θετικά, καθώς κάποιοι ανέφεραν πως ήταν «περίεργο» να φωτογραφίζονται μαζί με εσώρουχα. Άλλοι μάλιστα, σχολίασαν πως η Χάιντι Κλουμ σεξουαλικοποιεί την κόρη της. 
Όπως φαίνεται όμως, η γνώμη τους δεν επηρέασε καθόλου τη Λένι Κλουμ, η οποία δήλωσε: «Δεν ασχολήθηκα καν με τις αντιδράσεις του κόσμου».

«Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένη με την καμπάνια, πέρασα μια καταπληκτική ημέρα με τη μητέρα μου. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες βγήκαν υπέροχες και περάσαμε υπέροχα», αναφέρει το μοντέλο.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αποφεύγει γενικά να διαβάζει τα σχόλια του κόσμου, καθώς δεν θέλει να της δημιουργούν αρνητικές σκέψεις.

«Απλά δεν τα βλέπω. Αν δεν τα κοιτάξω, τότε δεν χρειάζεται να δώσω σημασία. Είναι σαν να μην ξέρω ότι υπάρχουν εκεί», εξηγεί.


Τέλος, τόνισε πως δεν θα αφήσει τίποτα να της χαλάσει την ευκαιρία που της δόθηκε να συνεργαστεί με τη μητέρα της και σούπερ μόντελ, Χάιντι Κλουμ.

«Την αγαπώ, είναι έμπνευση για εμένα. Μόνο από τις συμβουλές που μου δίνει, από τον τρόπο που δουλεύει. Τα πάντα πάνω της με εμπνέουν να συνεχίσω και να μην σταματήσω ποτέ. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί της», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ειδικό ποινικό μητρώο για αδικήματα κατά ανηλίκων παρουσιάζει ο Μητσοτάκης

Ο Έλον Μασκ αλλάζει το Twitter: Η μηνιαία συνδρομή, οι ψεύτικοι λογαριασμοί και το κουμπί επεξεργασίας


Βίντεο: Η Σακίρα προσπέρασε «ουρά» για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης