Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα ότι συνελήφθη στενή συνεργάτις της Δήμητρας Κατσαφάδου για οργάνωση και συμμετοχή στη διάρρηξη του καταστήματός της στο Περιστέρι, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει.
Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, o πρόεδρος της La vie en Rose και αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νικόλαος Μαλακοδήμος, ανέφερε τα εξής: «Δεν έχει συλληφθεί κανένας συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου και της εταιρείας La vie en Rose, αλλά ούτε και οι διαρρήκτες του καταστήματος Περιστερίου. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται».
Η ληστεία στο κατάστημα Περιστερίου
Η γνωστή επιχειρηματίας έπεσε θύμα διαρρηκτών στο τέλος Αυγούστου, όταν άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία του μαγαζιού της και έκλεψαν πολλά από τα προϊόντα της, ενώ μετά από λίγες ημέρες, έγινε ξανά κλοπή.
Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.
Μετά το δυσάρεστο συμβάν, η Δήμητρα Κατσαφάδου τόνισε πως δεν χρειαζόταν να της σπάσουν το μαγαζί, αφού θα έδινε δωρεάν τις κρέμες της, όπως συνηθίζει άλλωστε, σε πολλούς διαγωνισμούς που διοργανώνει διαδικτυακά.
To δελτίο Τύπου της εταιρείας
Η εταιρεία La vie en Rose προχώρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται, όσα δήλωσε ο Νικόλαος Μαλακοδήμος.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.