Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Maestro» μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα.
«Από θέμα καιρού, είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα ο καιρός, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι έπρεπε να μπούμε στην κάμερα με τον Χριστόφορο και να έχουμε ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά», ανέφερε η ηθοποιός.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn6xwe3k00kx)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαδικασία και στις ερωτικές σκηνές που έπρεπε να γυρίσουν. Όπως είπε, δεν ένιωσε στιγμή αμηχανία ή νευρικότητα.
«Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά, τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ, μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», τόνισε η Κλέλια Ανδριολάτου.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.