Ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή τη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» έδωσε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε σε όλα όσα πρόκειται να παρουσιαστούν στη μεγάλη συναυλία. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό μας» και είχε μία άνευ προηγουμένου συζήτηση με την Φαίη Σκορδά.
Με αφορμή μια ερώτηση της παρουσιάστριας ο Στέλιος Ρόκκος προσπάθησε να κάνει πλάκα με την ηλικία του, κάτι που όμως εκείνη δεν «έπιασε αμέσως».
«Είσαι τόσο αγχωμένη που δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου. Έχουν περάσει πολλά χρόνια λέω» της είπε τότε ο Στέλιος Ρόκκος με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια λέγοντας: «Α. εντάξει. Πάντως δεν έχει να κάνει με το άγχος αυτό μάλλον. Να τα λέμε κι αυτά, έχω μια καθυστέρηση. Το ξέρεις. Αργώ αλλά τα καταφέρνω».
«Στον ήχο φαντάζομαι» είπε με τη σειρά του ο αγαπημένος τραγουδιστής και η Φαίη Σκορδά ανταπάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Γενικά. Δεν πειράζει. Είναι χαρακτηριστικό μου»
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.