Αν Χες: «Έφυγε» χωρίς να έχει κάνει διαθήκη - Ο γιος της διεκδικεί την περιουσία της

Αν Χες: «Έφυγε» χωρίς να έχει κάνει διαθήκη - Ο γιος της διεκδικεί την περιουσία της

Η ηθοποιός δεν είχε ορίσει τον κληρονόμο της - Ο μεγαλύτερος γιος της ζητά να αναλάβει την περιουσία της και να οριστεί ως κηδεμόνας του μικρότερου αδερφού του

anne-heche
Η Αν Χες ήταν μόλις 53 ετών, όταν έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα μοιραίο τροχαίο, που την άφησε για μία εβδομάδα να «παλεύει» με μηχανική υποστήριξη.

Δεδομένου πως κάτι τέτοιο φυσικά, δεν ήταν κάτι που θα περίμενε κανείς, η ηθοποιός δεν είχε προλάβει να φτιάξει τη διαθήκη της.

Ωστόσο, ο γιος της, Χόμερ Λαφούν ζήτησε να αποκτήσει εκείνος τον έλεγχο των περιουσιακών της στοιχείων. Ειδικότερα, ο 20χρονος κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη, ζητώντας να οριστεί εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας της.



Κατέθεσε επίσης, αίτημα να οριστεί «κηδεμόνας» του 13χρονου αδερφού του, Άτλας, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατάφερε να αποσπάσει η Page Six και εκείνος να «διαγραφεί» από την εγγύηση που θα λάμβανε, μετά τον θάνατο της μητέρας τους.

Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστη η εκτιμώμενη αξία της περιουσίας της ηθοποιού. Επομένως, θα πρέπει αν γίνει εξέταση των περιουσιακών της στοιχείων, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετό διάστημα. Υπάρχει μάλιστα, προγραμματισμένη ακρόαση στις 11 Οκτωβρίου.

Η Χες είχε αποκτήσει τον Χόμερ με τον πρώην σύζυγό της, Κόλεϊ Λαφούν, με τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2009 ενώ έχει ακόμα ένα γιο, τον 13χρονο Άτλας Τάπερ που είχε αποκτήσει με τον ηθοποιό Τζέιμς Τάπερ, με τον οποίο είχε σχέση μέχρι το 2018.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Χες παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).



«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι παρέμεινε συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Επανήλθε μετά από 2 χρόνια η γιορτή «La Tomatina» στην Ισπανία - Πάνω από 130 τόνοι ντομάτας «έβαψαν» κόκκινο το Φεστιβάλ

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ έως το Σάββατο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τούρκοι ψαράδες αναλαμβάνουν και ρόλο… επιτηρητή στο Αιγαίο για την «Γαλάζια Πατρίδα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης