10 χρόνια γάμου γιορτάζουν ηΝάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός. Η γνωστή δημοσιογράφος και ο πρώην μπασκετμπολίστας αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα, τη Σόφι, ενώ ο Νάσος Γαλακτερός έχει έναν ακόμα γιο, τον Παύλο. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στούντιο 4», έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και να του εκφράσει την αγάπη της.
«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου @nasosgalakteros ❤️ Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά», έγραψε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.