H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μια φωτογραφία από την Ίο. Η παρουσιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει με το μπικίνι της.
«Γεια σου αγαπημένε Αύγουστε», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.
H προσωπική της ζωή
Η παρουσιάστρια τα τελευταία δυο χρόνια έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό του επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της στα social media οι δυο τους είναι αχώριστοι.
Όπως είχε αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό «ΟΚ!» άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.