Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε χθες στην Πεντέλη και το Ντράφι. Η πυρκαγιά έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της, με τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψουν τις περιουσίες τους.
Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι κι εκείνη ανάμεσα στους ανθρώπους, που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς.
Η επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει το σπίτι της, που είναι εκτεθειμένο στη φωτιά και παράλληλα, καλεί όποιον έχει ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της, προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο.
«Η φωτιά έξω από το δικό μας σπίτι, όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους μιας ζωής χάνονται. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι οι άνθρωποι και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπο», γράφει μεταξύ άλλων στη λεζάντα κάτω από την ανάρτησή της.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.